Neler Yeni

100-150₺ mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
Selamlar şuan 120 liram var, kullandığım mouse bozuldu. Yeni mouse almaya karar verdim, Rampage gibi markalar çok övülmüyor biraz daha bekleyip 150 liraya kadar bütçeyi arttırmaya çalışacağım. Alabileceğim en uzun ömürlü mouse ne olur?
Gerçekten ayırabileceğim bütçe şuanlık 120₺ bu hafta üzerine 1 lira bile ekleyemem. Bu paraya alacağın rampage gibi markalar kötüdür çabuk bozulur vb. derseniz 1 hafta daha bekleyip 150₺'ye falan çıkacağım.

Eğer iyi derseniz şuan alacağım mouse: Rampage SM-XR44 120₺
Fakat çok sorun yaşayan gördüm malzeme kalitesi konusunda önyargılıyım

Bütçemi arttırsam alacağım ilk seçenek: A4tech Bloody T70 140₺
Malzeme kalitesi olsun sensör kalitesi olsun rampage marka mouse'lara nazaran çok daha iyi duruyor.

Bir diğer seçenek Logitech G102 150₺
Bence Bloody daha hoş fakat en çok önerilen ürün bu.

Evet kafam epey karışık uzun ömürlü bir şey arıyorum hiç de bilgim yok sizler neler önerirsiniz? Bu bütçenin altında da olabilir sadece sorun yaşamayacağım güzel bir mouse istiyorum.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Dostum G102 alabiliyorsan G203'de alabilirsin tek farkı G203 farklı piyasada satıldığı için ismi değiştirilmiş hali ve daha sorunsuz olduğu söyleniyor.
Rust tarzı oyunlar oynuyorsan Bloody Mouse yüzünden ban yersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum G102 alabiliyorsan G203'de alabilirsin tek farkı G203 farklı piyasada satıldığı için ismi değiştirilmiş hali ve daha sorunsuz olduğu söyleniyor.
Rust tarzı oyunlar oynuyorsan Bloody Mouse yüzünden ban yersin.
Ban yeme olayı çok garip geldi fakat g203/g102 sanki a4tech'e nazaran daha giriş seviyesi gibi duruyor neden bilmiyorum ama öyle bir algı oldu bende

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Ban yeme olayı çok garip geldi fakat g203/g102 sanki a4tech'e nazaran daha giriş seviyesi gibi duruyor neden bilmiyorum ama öyle bir algı oldu bende
Ban yeme olayı;
Macrolu olması. Bloody Mouse'lardaki macro yüzünden rust tarzı oyunlarda yasak.
Macro eğer tuş atamadan daha çok işinize yarayacağını düşünüyorsanız onu da alabilirsiniz.
G203-102 daha çok tanınmış ve kaç yıl sıkıntısız kullanan ve kullandığım bir model olduğundan öneriyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ban yeme olayı;
Macrolu olması. Bloody Mouse'lardaki macro yüzünden rust tarzı oyunlarda yasak.
Macro eğer tuş atamadan daha çok işinize yarayacağını düşünüyorsanız onu da alabilirsiniz.
G203-102 daha çok tanınmış ve kaç yıl sıkıntısız kullanan ve kullandığım bir model olduğundan öneriyorum.
Meşgul ediyorum pardon ama 80gr(?) ağırlığa sahip olduğu belirtiliyor, sanırım tercihim g203 yönünde olacak ama sizce hafif olması bir dezavantaj oluyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,383
Üyeler
167,969
Son üye
mrtgzmn98
Top Bottom