Herkes o mouseyi öneriyo ama ben pek beğenmiyorum o mouseyiFiyatı artmadıysa hp omen 400. Bütçen artarsa hp omen 600
Şekil olarak cok fazla kitleye hitap etmiyor haklısın ama sensör olarak kendi fiyatının en iyisiHerkes o mouseyi öneriyo ama ben pek beğenmiyorum o mouseyi
O zaman bu modele bakabilirsinizHerkes o mouseyi öneriyo ama ben pek beğenmiyorum o mouseyi
3325 var içinde büyük ihtimal. Ama kesin değil 3325 veya 3360 olduğunu keşke biri içini açsaŞekil olarak cok fazla kitleye hitap etmiyor haklısın ama sensör olarak kendi fiyatının en iyisi
3325 olsa da rakipsiz değil mi? Var mı daha iyisi bu bütçedeO zaman bu modele bakabilirsiniz
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Ultra Hafif Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Ultra Hafif Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
3325 var içinde büyük ihtimal. Ama kesin değil 3325 veya 3360 olduğunu keşke biri içini açsa
Şeklini beğenmedi sanırım rgb falan yok yaBen HP Omen 400 kullanıyorum, gayet güzel mouse, neyini beğenmiyorsunuz ki hocam ?
Şekil olarak parmak desteği gibi bişey var onu ben pek sevmiyorumBen HP Omen 400 kullanıyorum, gayet güzel mouse, neyini beğenmiyorsunuz ki hocam ?
Yok hayir ya rgb olmasi benim için önemli değil3325 olsa da rakipsiz değil mi? Var mı daha iyisi bu bütçede
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şeklini beğenmedi sanırım rgb falan yok ya
Şu an katar pro indirimde ama normalde 3325 bile olsa güzel fiyat bence.3325 olsa da rakipsiz değil mi? Var mı daha iyisi bu bütçede
Corshair katarı daha önce duymuştum indirimdeykende alinir aslinda heŞu an katar pro indirimde ama normalde 3325 bile olsa güzel fiyat bence.
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Ultra Hafif Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Ultra Hafif Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alabilirsin.Corshair katarı daha önce duymuştum indirimdeykende alinir aslinda he
katar pro alın hocam100-150 TL arası mouse arıyorum fps oyunları oynuycam valo cs falan oynuyorum önerilerinizi bekliyorum