Neler Yeni

100-150 Tl Kulakici Kulaklık Önerisi

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Bütçe
150
Arkadaşlar başlık acık 100 150 TL'ye kulakici kulaklık arıyorum. Cok istisna durumlarda 200 TL'ye cıkabiliyir ama 150 maks belirledim.
Aradağım Özeller:
-Uzun süre dayanması
-Rahat olması
Tercihen:
-Dışarıya cok ses vermesin..
Düsündüklerim:
https://www.n11.com/urun/jbl-t180a-...ici-kulaklik-987718?magaza=jupitel&renk=siyah (Buna bir tık yakınım)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
@Evil Belief hocamın önerisi :
Merhaba Doğan hocam.
DOGANALPASLAN yazmış:
şu anda hem kablolu kulakiçi hem kablosuz kulakiçi hem de kablolu kulaküstü kulaklığım var ama hiçbirinin müzik performansından zerre memnun değilim.
Memnun olmadığınız konu tam olarak nedir? Sesin netliğini mi beğenmiyorsunuz, basslar mı az geliyor ya da başka bir şey mi?

DOGANALPASLAN yazmış:
Kulaklıkta en önem verdiğim şey müzik performansının iyi olması ve mikrofonunun çok da kötü olmaması.
KZ'leri kafadan eleyebiliriz o halde. Mikrofonları iyi değil maalesef.

DOGANALPASLAN yazmış:
Not : kulaklığı 15 20 güne alacağım; indirim kovalayabilir, stok bekleyebilirim.
Aliexpress'ten getirtme şansınız var olarak kabul ediyorum :)

DOGANALPASLAN yazmış:
Bir not daha : Ağırlıkta RAP dinleyen biriyim.
Rap müzikte şöyle bir problem var. V-shaped karakterde bir kulaklık alınca bass'lar ve tiz'ler vokalleri bastırıyor, rap gibi vokalin önemli olduğu bir alanda yeterince vokal dinleyemiyorsunuz.
Dengeli karakterde bir kulaklık alınca da bass'lar yeterli gelmiyor. Equalizer'dan artırayım diyorsunuz, bu defa boğukluk hissediliyor.
Aslında seçim yapması zor bir tür.

Size uygun olabilecek aklıma gelen 3 öneri var:

1) Türkiye'den 140 TL'ye QKZ VK4 almak. Dengeliye yakın bir V-shaped karakteri vardır (yabancılar U-shaped diyor). Sıcağa yakın ve doğal bir ses tonlaması olduğundan rap'e uyumlu olabileceğini düşünüyorum. Mikrofonu KZ'lerden daha iyi. Kablosunun değiştirilebilir olması güzel.

2) Türkiye'den 200 TL'ye Samsung AKG EO-IG955 almak. Yine V-shaped bir kulaklık ama KZ'ler kadar uçlarda değil. Biraz daha analitik denen, sesleri tek tek dinlemenize olanak veren bir sunumu var. Tek dezavantajı kablosunun değiştirilemiyor oluşu.

3) Aliexpress'ten vergisiyle kargosuyla 100 TL civarına TRN MT1 almak. Yurt dışı forumlarda son ayların parlayan yıldızı. Benim de almayı düşündüğüm bir model. Kendim dinlemedim ama dengeliye yakın eğlenceli bir ses karakteri olduğu söyleniyor, sahne ve çözünürlük gibi konularda da fiyatının çok çok üzerinde işler başarıyormuş. Mikrofonlu olan modeli seçmeye dikkat edin. Yine kablosunun değiştirilebiliyor olması avantaj.
Ben trn mt1 aldım ve bende bir tane daha var ikinci elde satıyorum ama mic'sız modeli. Eğer aliekspressten alacağım dersen 80 tl vergi dahil alabilirsin miclı modeli. Micsiz 70tl civarına geliyor.
Ben kesinlikle trn mt1 öneririm. Bizzat kullanıyorum ve memnunum. Mikrofonu kötü ama müzik kalitesi on numara.
İki tane almıştım ben. K yüzden diğerini satıyorum.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bugun yarın alcam t110 düsünüyorum yardım beklioyurum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Arkadaşlar başlık acık 100 150 TL'ye kulakici kulaklık arıyorum. Cok istisna durumlarda 200 TL'ye cıkabiliyir ama 150 maks belirledim.
Aradağım Özeller:
-Uzun süre dayanması
-Rahat olması
Tercihen:
-Dışarıya cok ses vermesin..
Düsündüklerim:
https://www.n11.com/urun/jbl-t180a-...ici-kulaklik-987718?magaza=jupitel&renk=siyah (Buna bir tık yakınım)
Jbl c100sıu suana kadar aldıgım en fp kulakici kulaklık olabilir.
T110 modelide iyi diye duymuştum emin değilim.
Diğer model hakkında bilgim yok.

Top Bottom