Metekr1905
80+
Merhaba termal macun lazım işlemci ve stok fanıma 100-150 tl arası kaliteli termal macun önerir misiniz?
200 250 olur100 150 arası kalite beklemeyin bütçeyi bir tık daha yukarı taşırsanız link paylaşırım.
300 bandına çık mx4 pro al muazzam bir şeyMerhaba termal macun lazım işlemci ve stok fanıma 100-150 TL arası kaliteli termal macun önerir misin
Arctic mx4Merhaba termal macun lazım işlemci ve stok fanıma 100-150 TL arası kaliteli termal macun önerir misiniz?
bu arkadaşın önerdikleri işte mx kullanan birisiyim rahat 8 9 derece oynatıyor alışımı iletkenliği süperThermal Grizzly Aeronaut 1gr Üstün Performanslı Termal Macun (TG-A-001-RS) - Termal Macun - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Üstün Performanslı Aeronaut Termal MacunAeronaut termal macun, muazzam uygulama kolaylığı ve yüksek ısı iletim performansı ile başlangıç için ideal bir üründür. Mükemmel yüzey koruması ve yüksek ısı iletim kapasitesi sayesinde Aeronaut, herhangi bir deneyim seviyesine sahip tüm kullanıcıların...www.teknobiyotik.com
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) - Termal Macun - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Artık mx4 ün orjinalini bulmak zor yarısından fazlası sahte300 bandına çık mx4 pro al muazzam bir şey
eskiden ben satıyordum direkt avrupadan getitiriyodum vergisi ödenmiş bulmak zorlaştı o yüzden bıraktım artık elimde 6 7 tüp var yavaş yavaş tamir pc vs gelirse kullanıyorum kendi sistemim içinde kullanıyorumArtık mx4 ün orjinalini bulmak zor yarısından fazlası sahte
Teknobiyotikte orijinalArtık mx4 ün orjinalini bulmak zor yarısından fazlası sahte
Bende kullanıyorum mx4 ekran kartı ve işlemciye çok başarılı ama thermal grizzyde süper bir markabu arkadaşın önerdikleri işte mx kullanan birisiyim rahat 8 9 derece oynatıyor alışımı iletkenliği süper