JBL c100 amazondan kodla beraber al 95 tl ye mi ne geliyordu100-200tl arası kablolu kulak içi kulaklık arıyorum önerdiğiniz var mıdır?
Güzel midir bir bilginiz var mı?JBL c100 amazondan kodla beraber al 95 TL ye mi ne geliyordu
o fiyata o kalite baya iyi bende kullandım geçen aşırı ucuz diye 1 adet daha fazladan almıştım çevremdeki insanların büyük çoğunluğu bu kulaklığı kullanıyorGüzel midir bir bilginiz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Silikonsuz bir öneriniz var mı?
amazon kodu nedir pekio fiyata o kalite baya iyi bende kullandım geçen aşırı ucuz diye 1 adet daha fazladan almıştım çevremdeki insanların büyük çoğunluğu bu kulaklığı kullanıyor
amazonda anasayfa da oluyor yoksa bitmiş olabilir geçen zubizu da ve amazonun kendi sayfasında vardıamazon kodu nedir peki
tamamdır teşekkürler cevap içinamazonda anasayfa da oluyor yoksa bitmiş olabilir geçen zubizu da ve amazonun kendi sayfasında vardı
Kulakiçi istiyor arkadaşOyun içinse buna da bakabilirsiniz.Polosmart Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Polosmart Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Günlük kullanım, müzik dinlemek için istiyordumOyun içinse buna da bakabilirsiniz.Polosmart Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Polosmart Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
teşekkür ederim değerlendireceğimJBL C100 modelini 1 buçuk yıl kadar kullandım o fiyata daha iyi bulabileceğini düşünmüyorum. ekolayzerden anlıyorsan ufak bi ayarla kulaklığın bass ve tizini çok iyi yapabilirsin (cidden büyük etkisi var). ayrıca sana önerim eğer bunu alırsan kutu içinden çıkan en büyük lastiği tak kulaklığa kulağını çok daha iyi saracağı için bass'ı daha net hissedeceksin
Üzgünüm yanlış anlamışımGünlük kullanım, müzik dinlemek için istiyordum