100 Bin liralık bütçe

Reaksiyon skoru
4
Öncelikle merhabalar laptop alışıma az bir süre kaldı bütçem 100 bin hayırlısıyla kısa bir zaman dilimi kaldı bir yıla yakın önerebileceginiz bir şeyler varmı 100 bini laptopamu gömmeliyim yoksa soğutucu, kulaklık tarzı malzemelere ne kadar ayırayım (kulaklık, mouse Inca bir tane var ama çok ömrü kaldimi bilmiyorum , ekstra soğutucu)Üniversite için alıyorum ancak bu bilgisar için ilk önceliğim oyun temizliği kendimmi yapayım siz ne önerirsiniz?

100 bin her şey için yeterli olacaktır

100 bin laptopa gömülmez bence ya ama tabi terci senin 75 laptop kalanlarına da ekipmanlarını çok çok rahat dizersin.

Öncelikle merhabalar laptop alışıma az bir süre kaldı bütçem 100 bin hayırlısıyla kısa bir zaman dilimi kaldı bir yıla yakın önerebileceginiz bir şeyler varmı 100 bini laptopamu gömmeliyim yoksa soğutucu, kulaklık tarzı malzemelere ne kadar ayırayım (kulaklık, mouse Inca bir tane var ama çok ömrü kaldimi bilmiyorum , ekstra soğutucu)Üniversite için alıyorum ancak bu bilgisar için ilk önceliğim oyun temizliği kendimmi yapayım siz ne önerirsiniz?
Yazdığından hiçbirşey anlamadım anladığım kadarıyla laptop alıcaksın 100k bütce var ve hepsini laptopamı yoksa diğer ekimanlar içinde harcamam lazım diye soruyorsun ve oyun temizliği ne anlamadım ve soğutucu falan alıcaksan herhalde sabit kullanıcaksın o zaman laptop mantıklı değil

Yazdığından hiçbirşey anlamadım anladığım kadarıyla laptop alıcaksın 100k bütce var ve hepsini laptopamı yoksa diğer ekimanlar içinde harcamam lazım diye soruyorsun ve oyun temizliği ne anlamadım ve soğutucu falan alıcaksan herhalde sabit kullanıcaksın o zaman laptop mantıklı değil
Kusura bakma laptop temizliği Felan hani kaç yılda yaptırabilirim diye sormuştum laptop üni için alicam soğutucu da taşınabilir birşeyler mecbur laptop almak zorundayim

100k varsa direk laptopa göm 5070ti 12gb ekran kartı 10yıl götürür. en ucuz 5070ti laptop bu

MSI larda ısınma sorunu olmaz degilmi hocam 100 bin lira verip tost makinesi almayalım.Birde ben bunu ünide oda arkadaşlarımdan nasıl sakliyicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,258
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri