Neler Yeni

%100 disk sorununa bir türlü çözüm bulamıyorum?

amida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
enes yakar
merhabalar öncelikle tekrardan. bir kaç gündür disk 100 sorunuyla karşılaşıyorum ve oyunlarda fps drop sorununu yaratıyor, yaşayanlar bilir. bir kaç tane video izledim youtube dan, hizmetlerden bir kaç hizmeti kapattırıyorlardı, dedikleri gibi de yaptım ancak hala disk 3-5 arasında gezerken aniden 100e çıkıyor sonra yeniden düşüyor. diskinin ömrü bitmiş diyecek arkadaşlara ise, Hard disk sentinelden baktığımda sağlık da performans da 100 gösteriyordu, garip olan yanı da bu :/ bir çözümünüz var mıdır bu duruma?

Sabri okay

80+ Bronze
merhabalar öncelikle tekrardan. bir kaç gündür disk 100 sorunuyla karşılaşıyorum ve oyunlarda fps drop sorununu yaratıyor, yaşayanlar bilir. bir kaç tane video izledim youtube dan, hizmetlerden bir kaç hizmeti kapattırıyorlardı, dedikleri gibi de yaptım ancak hala disk 3-5 arasında gezerken aniden 100e çıkıyor sonra yeniden düşüyor. diskinin ömrü bitmiş diyecek arkadaşlara ise, Hard disk sentinelden baktığımda sağlık da performans da 100 gösteriyordu, garip olan yanı da bu :/ bir çözümünüz var mıdır bu duruma?
Ssd alıp Windows onu kurup o hdd oyun yüklemen lazım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
aynı sorunları yaşadım. ssd aldım bütün sıkıntım bitti. ssd alamam dersen win 8.1 kurabilirsin. hdd ile daha iyi çalışıyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Windows 10 veya 8.1 mi kullanıyorsun?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
windows 10 kullanıyorum. problemi yaşayanlar da genellikle win10 kullanıyormuş ancak bir tek çözüm bende işe yaramıyor galiba
Birçok kişi de işe yaramıyor. Tek çözümü Windows'u SSD'ye yüklemek.

Top Bottom