Neler Yeni

100 dolar yatır para kazan furyası

orhankoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Orhan
Bahsedeceklerim sizi bu sitelere yöneltmek ya da yatırım yapmanızı sağlamak değil. Bu siteler ponzi sistemidir baştan uyarımı yapayım.

Merhaba, belki aranızda bilenler ve oynayanlar vardır. Bu aralar ntost diye bir furya başladı. Buna benzer bir site zamanında dokodemo ve halfclub isimleriyle gündemdeydi. Olay şu: bu sitelere 100 dolar yatırım yapıyorsunuz ve 3-4 tıklama ile çok güzel kârlar elde ediyorsunuz. Bu siteler açılıyor ve 3-4 ay paranızı gerçekten ödüyor. Ponzi sistemi olduğu için bir süre sonra siteler patlıyor tabii. Ancak siteler hep aynı oluyor. Yani aynı yazılımı ve aynı tasarımı kullanarak sürekli tekrar tekrar açılıyorlar.

Benim sormak istediğim ise şu, bu tarz siteler tam olarak ne diye geçiyor? Belirli bir adı var mı bu sitelerin? Bu siteler ilk açıldığında nasıl haberdar olabiliriz? Grupları vs. var orda mı paylaşılıyor?

Ekler

• IMG_20240812_184704.jpg
    IMG_20240812_184704.jpg
    312.4 KB · Hit: 158

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
bunlar neyden kazanıyor da geri ödüyor

fthckmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
M. fatih çakmak
Instagram
fatihcakmmak
Bahsedeceklerim sizi bu sitelere yöneltmek ya da yatırım yapmanızı sağlamak değil. Bu siteler ponzi sistemidir baştan uyarımı yapayım.

Merhaba, belki aranızda bilenler ve oynayanlar vardır. Bu aralar ntost diye bir furya başladı. Buna benzer bir site zamanında dokodemo ve halfclub isimleriyle gündemdeydi. Olay şu: bu sitelere 100 dolar yatırım yapıyorsunuz ve 3-4 tıklama ile çok güzel kârlar elde ediyorsunuz. Bu siteler açılıyor ve 3-4 ay paranızı gerçekten ödüyor. Ponzi sistemi olduğu için bir süre sonra siteler patlıyor tabii. Ancak siteler hep aynı oluyor. Yani aynı yazılımı ve aynı tasarımı kullanarak sürekli tekrar tekrar açılıyorlar.

Benim sormak istediğim ise şu, bu tarz siteler tam olarak ne diye geçiyor? Belirli bir adı var mı bu sitelerin? Bu siteler ilk açıldığında nasıl haberdar olabiliriz? Grupları vs. var orda mı paylaşılıyor?
Hocam özelden size yazdım. Cevap verirmisiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunlar neyden kazanıyor da geri ödüyor
Sisteme dün kayıt oldum yazdıklarına göre kripto para alım satımı yapıyorlar ve size kâr veriyor. Sizin paranızla size otomatik kripto para alım satımı yapıyor.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
Hocam özelden size yazdım. Cevap verirmisiniz.

Sisteme dün kayıt oldum yazdıklarına göre kripto para alım satımı yapıyorlar ve size kâr veriyor. Sizin paranızla size otomatik kripto para alım satımı yapıyor.
He ben günlük faize falan atıyorlar sandım

fthckmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
M. fatih çakmak
Instagram
fatihcakmmak

Ekler

• IMG-20240822-WA0025.jpg
    IMG-20240822-WA0025.jpg
    107.7 KB · Hit: 50

version96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Evren korkmaz
Cuma günü bu sisteme dahil oldum 400 dolar çaktım. Millet çatur çutur gözümün önünde para çekiyordu dayanamadım bende girdim. İnsanlar ilk önce 100$ atıyor 1 ay sonra 200$ oluyor ana parayı çekip kâr ile devam ediyor. Büyük koyan büyük kazanıyor aylık 2-3k$ çekenler var. Sistem anladığım kadarı ile kripto para al sat yapıyor.
Screenshot_2024-09-09-12-58-20-119_com.android.chrome.jpg

Cuma günü bu sisteme dahil oldum 400 dolar çaktım. Millet çatur çutur gözümün önünde para çekiyordu dayanamadım bende girdim. İnsanlar ilk önce 100$ atıyor 1 ay sonra 200$ oluyor ana parayı çekip kâr ile devam ediyor. Büyük koyan büyük kazanıyor aylık 2-3k$ çekenler var. Sistem anladığım kadarı ile kripto para al sat yapıyor.
Screenshot_2024-09-09-12-58-20-119_com.android.chrome.jpg

Sisteme dahil olmak isterseniz bu link ile giriş yapabilirsiniz

amigo16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
isa baba
Uygulama günde 4 kere senin yerine alım satım yapıyor. Değişik ve riskli bir platform. Deneme amaçlı 103 dolar attım.
son güncel durum nedir hocam sistem devam ediyor mu . ödeme alabiliyor musunuz ?

Top Bottom