Yardım %100 İşlemci Gücünde Drop

Reaksiyon skoru
70
Dostlar herkese selam
İşlemcimi %100 yüke getirdiğim zaman fps drop oluyor %99 a çektiğim zaman da bu sefer tam GHz de çalışmıyor ve fps kayıpları yaşıyorum sorun sizin tahminizce nedir ve nasıl çözebilirim en kolay yoldan

görev yöneticisi performans monitörde disk kısmında hangi işlem yük yapıyor onu bulun. bir diğer durum ise ram yetmiyorsa hdd üzerinde windowsun sağladığı pagefile sanal bellek dosyasıda diski tam kullanır, disk kullanımı drop yapıyor sanarsın fakat sorun ram yetmezliğidir

Şu yöntemi deneyin: https://www.youtube.com/watch?v=9hf3gZGZMrw

Sorun devam ediyorsa, PC'yi güvenli modda açın. Harddisk güvenli modda hızlı çalışıyorsa virüs ve benzeri zararlı içerikler olabilir. Virüs taramasında zararlı içerik yoksa harddisk bozulmuş olabilir. Aynı sorun arkadaşın Laptobunda vardı, hdd bozulmuş. Garanti de bitince yenisini almak zorunda kaldı.

görev yöneticisi performans monitörde disk kısmında hangi işlem yük yapıyor onu bulun. bir diğer durum ise ram yetmiyorsa hdd üzerinde windowsun sağladığı pagefile sanal bellek dosyasıda diski tam kullanır, disk kullanımı drop yapıyor sanarsın fakat sorun ram yetmezliğidir
Dostum disk kullanımı değil işlemci kullanımı %100 olunca drop giriyor
Adsız.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,070
Üyeler
190,855
Son üye
haydar7860
Geri