şuanki internet servis sağlayıcın nedir?
Sorguladım az öncede superonlineden sorguladım 500 metre aşağımızda fiber internet olduğu yazıyordu. Kullanabilir miyim demek oluyor bu?Hiç altyapı sorguladınız mı?
Sorguladım az öncede superonlineden sorguladım 500 metre aşağımızda fiber internet olduğu yazıyordu. Kullanabilir miyim demek oluyor bu?
Şuanki türk telekom
bu siteden sorgulama yaparmısın?İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
evet maalesef 1000 mbps alamazsın türk telekom 100 mbps vdsl altyapın var fiber için dilekçe verebilirsin.
Üstte bir şey daha yazdım hocam bakabilir misiniz acaba?evet maalesef 1000 mbps alamazsın türk telekom 100 mbps vdsl altyapın var fiber için dilekçe verebilirsin.
Pardon bakmışsınız zaten görmemişimevet maalesef 1000 mbps alamazsın türk telekom 100 mbps vdsl altyapın var fiber için dilekçe verebilirsin.
Bundan var mı sizin binada peki?Üstte bir şey daha yazdım hocam bakabilir misiniz acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon bakmışsınız zaten görmemişim
YokBundan var mı sizin binada peki? Alıntıyı görüntüle
Peki kaldırımlarınızda süperonline lögar kapakları ve küçük kare şeklinde ya da dikdörtgen şeklinde superonline f/o yazan kapaklardan var mı?
Onlardan yok en azından ben hiç görmedim, turkcell superonline sitesinden sorguladığımda 500 metre aşağımda fiber internet olduğu yazıyor kusura bakmayın sansürlemek zorunda kaldım güvenlik amaçlı. fiber evime 5 dakikalık uzaklıkta.Peki kaldırımlarınızda süperonline lögar kapakları ve küçük kare şeklinde ya da dikdörtgen şeklinde superonline f/o yazan kapaklardan var mı?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
binada herhangi firma kutusu varsa fiber alırsın yoksa gelmesini beklicen imza toplucan türk telekom türkcell diğer firmaları darlıcanDostlar altyapım 100mbps destekliyor bazı firmaların 1000mbps evde internet paketleri var eğer onlardan alırsam 1000mbps alabilir miyim?
Resmi site bu:Onlardan yok en azından ben hiç görmedim, turkcell superonline sitesinden sorguladığımda 500 metre aşağımda fiber internet olduğu yazıyor kusura bakmayın sansürlemek zorunda kaldım güvenlik amaçlı. fiber evime 5 dakikalık uzaklıkta.Alıntıyı görüntüle