Neler Yeni

100 mbps lik internetime bakın :')

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kullanıcı adı ve parolayı hiç hatyırlamıyorum ve şu an bakacak durumda değilim en erken yarın bakabilirim kusura bakmayın boşuna yordum. Nelere bakmam gerektiğini söylerseniz kendim halletmeye çalışırım yarın
Dsl bilgileri tarzı olması lazım nasıl bir arayüzü var bilgim yok orada hız değerleri yazar onun ssini atarsan altyapınla mı alakalı az çok belli olur.
benim hız düşüş sorunum modem yüzündendi, kablo ile bağlayınca bile az alıyordum yeni modem aldım sorun düzeldi
Onun sebebi bence modem değildir farklı bir şeydir daha önce çok eski modem vardı bozuldu ona rağmen bozulmadan 1 gün önce bile normal hız veriyordu wifisi rezaletti orası ayrı ama ethernet açısından büyük bir kayıp vermiyordu.
İlk defa sizden duydum zaten modem ile alakalı olabileceğini Firma dediği için diyorsanız firmalar en ufak şeyde bina altyapınıza ve modeminize laf söylemeye hazırlar :D

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Kerem Eldes
Dsl bilgileri tarzı olması lazım nasıl bir arayüzü var bilgim yok orada hız değerleri yazar onun ssini atarsan altyapınla mı alakalı az çok belli olur.

Onun sebebi bence modem değildir farklı bir şeydir daha önce çok eski modem vardı bozuldu ona rağmen bozulmadan 1 gün önce bile normal hız veriyordu wifisi rezaletti orası ayrı ama ethernet açısından büyük bir kayıp vermiyordu.
İlk defa sizden duydum zaten modem ile alakalı olabileceğini Firma dediği için diyorsanız firmalar en ufak şeyde bina altyapınıza ve modeminize laf söylemeye hazırlar :D
Tamadır teşekkürler

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

yok firma söylemedi apartman içi kabloları bile düzelttik kaç kere ekipler arıza kontrolüğ yaptılar sokakta ki kutu falan kontrol edildi sorun yoktu en sonu modem değiştik düzeldi işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,187
Üyeler
166,497
Son üye
DraconiaN
Top Bottom