Hocam şimdi linç yemek istemem ama calvin klein den alabilirsiniz. Ben oradan alıyorum açıkçası. Elbette farklı güzel firmalar vardır arkadaşlar önerirler.Akadaşlar pamuklu iç çamaşırı almak istiyorum ama hangi siteye güveneceğim bilmiyorum pamuklu yazıyorlar elyastan gönderiliyor daha önce alan bildiği bir yer var mı ?
Tek bir parçaya 1000 veresim gelmedi ya 530 a da var da değer mi bilemedim yoksa sadece adı var diye mi pahalıHocam şimdi linç yemek istemem ama calvin klein den alabilirsiniz. Ben oradan alıyorum açıkçası. Elbette farklı güzel firmalar vardır arkadaşlar önerirler.
Dedim ya o yüzden linç yemeyeyim diyeTek bir parçaya 1000 veresim gelmedi ya 530 a da var da değer mi bilemedim yoksa sadece adı var diye mi pahalı
kanka güzel mi bak 3 kutu falan alacağım geçen bir arkadaşım bir marka tavsiye etti 2 hafta onun ürünlerini kullandım 2. haftanın sonunda aşırı nemden mantar oldu bacak kasığım krem sprey 5 günde anca geçti tekrardan böyle bir şey yasamak istemiyorumÇoğu marka elastan arttırıp pamuk oranını düşürdü kimisi pamuk diye naylondan muadil pamuk kullandı
Bu ürünle tanıştım, M bedeni de L bedeni de var, L bedenlerini günlük iş ve ev yaşantımda giyiyorum, M bedenini bisikletle şehirler arası yolculuk yapacağım zaman giyiyorum, hiç pişirmedi hiç sorun çıkartmadı, nylon ve elastan hassasiyetim var, bu yüzden zaten %5 elastan kullanıyorlar
yok knk değerse verilir neden verilmesinDedim ya o yüzden linç yemeyeyim diye
ben de %100 alıyordum hep sedef hastalığım yüzünden, %5 elastan yasal sınır, senin hassas cildin varsa sorun yaratabilir, bu ürünlerden önce bir alerji testi yaptırsan iyi olabilir, ben yaptırdım tedavi süreci içinde normal cilt çıktı, boşa vakit kaybetmekanka güzel mi bak 3 kutu falan alacağım geçen bir arkadaşım bir marka tavsiye etti 2 hafta onun ürünlerini kullandım 2. haftanın sonunda aşırı nemden mantar oldu bacak kasığım krem sprey 5 günde anca geçti tekrardan böyle bir şey yasamak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok knk değerse verilir neden verilmesin
Oturarak çalışıyorum takım elbise giyiyorum klima falan var nem çok oluyor ortamda ve sürtünmede ister istemez nemden zarar görüyor o yüzden pamuklu öneriyorlarmış aldığın eğer güzelse nem yapmıyor kuru tutuyor dersen alacağım.ben de %100 alıyordum hep sedef hastalığım yüzünden, %5 elastan yasal sınır, senin hassas cildin varsa sorun yaratabilir, bu ürünlerden önce bir alerji testi yaptırsan iyi olabilir, ben yaptırdım tedavi süreci içinde normal cilt çıktı, boşa vakit kaybetme
1 tane 6 alıp deneyeceğim bakalım teşekkürler çabuk yıpranmıyor dimi ürünler 4. yıkamadan falan sonraYalovada yazın sabahları akşamları bisiklet egzersizine çıktığımda ağ bölgeme kadar ter oluyor, hiç buruşmadı bölge, teri iyi çekiyor diyebilirim, nem konusu tartışılır odanın nem miktarı önemli