Neler Yeni

Yardım % 100 pamuklu boxer önerisi

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Akadaşlar pamuklu iç çamaşırı almak istiyorum ama hangi siteye güveneceğim bilmiyorum pamuklu yazıyorlar elyastan gönderiliyor daha önce alan bildiği bir yer var mı ?

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Akadaşlar pamuklu iç çamaşırı almak istiyorum ama hangi siteye güveneceğim bilmiyorum pamuklu yazıyorlar elyastan gönderiliyor daha önce alan bildiği bir yer var mı ?
Hocam şimdi linç yemek istemem ama calvin klein den alabilirsiniz. Ben oradan alıyorum açıkçası. Elbette farklı güzel firmalar vardır arkadaşlar önerirler.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi linç yemek istemem ama calvin klein den alabilirsiniz. Ben oradan alıyorum açıkçası. Elbette farklı güzel firmalar vardır arkadaşlar önerirler.
Tek bir parçaya 1000 veresim gelmedi ya :D 530 a da var da değer mi bilemedim yoksa sadece adı var diye mi pahalı

• Hahaha
Reaksiyonlar: qnyb

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Çoğu marka elastan arttırıp pamuk oranını düşürdü kimisi pamuk diye naylondan muadil pamuk kullandı
Bu ürünle tanıştım, M bedeni de L bedeni de var, L bedenlerini günlük iş ve ev yaşantımda giyiyorum, M bedenini bisikletle şehirler arası yolculuk yapacağım zaman giyiyorum, hiç pişirmedi hiç sorun çıkartmadı, nylon ve elastan hassasiyetim var, bu yüzden zaten %5 elastan kullanıyorlar

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu marka elastan arttırıp pamuk oranını düşürdü kimisi pamuk diye naylondan muadil pamuk kullandı
Bu ürünle tanıştım, M bedeni de L bedeni de var, L bedenlerini günlük iş ve ev yaşantımda giyiyorum, M bedenini bisikletle şehirler arası yolculuk yapacağım zaman giyiyorum, hiç pişirmedi hiç sorun çıkartmadı, nylon ve elastan hassasiyetim var, bu yüzden zaten %5 elastan kullanıyorlar
kanka güzel mi bak 3 kutu falan alacağım geçen bir arkadaşım bir marka tavsiye etti 2 hafta onun ürünlerini kullandım 2. haftanın sonunda aşırı nemden mantar oldu bacak kasığım krem sprey 5 günde anca geçti tekrardan böyle bir şey yasamak istemiyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dedim ya o yüzden linç yemeyeyim diye :ROFLMAO:
yok knk değerse verilir neden verilmesin

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Tugay gedik
Seher yıldızı devamke 🤣🤣🤣

Garipbirfizikci

80+ Bronze
kanka güzel mi bak 3 kutu falan alacağım geçen bir arkadaşım bir marka tavsiye etti 2 hafta onun ürünlerini kullandım 2. haftanın sonunda aşırı nemden mantar oldu bacak kasığım krem sprey 5 günde anca geçti tekrardan böyle bir şey yasamak istemiyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok knk değerse verilir neden verilmesin
ben de %100 alıyordum hep sedef hastalığım yüzünden, %5 elastan yasal sınır, senin hassas cildin varsa sorun yaratabilir, bu ürünlerden önce bir alerji testi yaptırsan iyi olabilir, ben yaptırdım tedavi süreci içinde normal cilt çıktı, boşa vakit kaybetme

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
ben de %100 alıyordum hep sedef hastalığım yüzünden, %5 elastan yasal sınır, senin hassas cildin varsa sorun yaratabilir, bu ürünlerden önce bir alerji testi yaptırsan iyi olabilir, ben yaptırdım tedavi süreci içinde normal cilt çıktı, boşa vakit kaybetme
Oturarak çalışıyorum takım elbise giyiyorum klima falan var nem çok oluyor ortamda ve sürtünmede ister istemez nemden zarar görüyor o yüzden pamuklu öneriyorlarmış aldığın eğer güzelse nem yapmıyor kuru tutuyor dersen alacağım.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Yalovada yazın sabahları akşamları bisiklet egzersizine çıktığımda ağ bölgeme kadar ter oluyor, hiç buruşmadı bölge, teri iyi çekiyor diyebilirim, nem konusu tartışılır odanın nem miktarı önemli

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Yalovada yazın sabahları akşamları bisiklet egzersizine çıktığımda ağ bölgeme kadar ter oluyor, hiç buruşmadı bölge, teri iyi çekiyor diyebilirim, nem konusu tartışılır odanın nem miktarı önemli
1 tane 6 alıp deneyeceğim bakalım teşekkürler çabuk yıpranmıyor dimi ürünler 4. yıkamadan falan sonra

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Kıştan beri kullanıyorum, grisinde biraz salma oldu, yeşil kırmızı turuncu hepsi gayet iyi siyahtan zaten 1 L 6 tane M var hiç bir şey de olmadı gayet başarılı en son aldığım çamaşırlar bunlar

Top Bottom