M Mr.DeadShoT 80+ Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 5 Konum Zonguldak İsim Furkan 5 Ağustos 2020 #1 100TL altı Bluetooth kulaküstü kulaklık önerir misiniz??
ProVodKa 80+ Bronze Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 562 Dahası Reaksiyon skoru 337 İsim Görkem Öztürk 5 Ağustos 2020 #2 Mr.DeadShoT yazmış: 100TL altı Bluetooth kulaküstü kulaklık önerir misiniz?? Devamı için tıklayın... Bim'e 60 tl ye bir kulaklık geldi. Onu dene derim ama kaliteli mi bilmiyorum. Git sadece bak. Bu fiyatlara da hiç güzel kulaklık bulamazsın. Ben 350 TL civarında aldım o bile harika değil. Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Ağustos 2020 Mr.DeadShoT yazmış: 100TL altı Bluetooth kulaküstü kulaklık önerir misiniz?? Devamı için tıklayın... Yani adından bahsettiren bu var. 130 TL ama Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Mr.DeadShoT yazmış: 100TL altı Bluetooth kulaküstü kulaklık önerir misiniz?? Devamı için tıklayın... Bim'e 60 tl ye bir kulaklık geldi. Onu dene derim ama kaliteli mi bilmiyorum. Git sadece bak. Bu fiyatlara da hiç güzel kulaklık bulamazsın. Ben 350 TL civarında aldım o bile harika değil. Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Ağustos 2020 Mr.DeadShoT yazmış: 100TL altı Bluetooth kulaküstü kulaklık önerir misiniz?? Devamı için tıklayın... Yani adından bahsettiren bu var. 130 TL ama Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com