Neler Yeni

100 TL KLAVYE mouse SET

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
100 tl butcem var f p set onerebileceginiz varmi oyun oynamiyorum bime logitech mk220 geliyor 120 tl ye Alınır mı? sizce

SM-T810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Alınır.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
100 TL butcem var f p set onerebileceginiz varmi oyun oynamiyorum bime logitech mk220 geliyor 120 TL ye Alınır mı? sizce
Oyun oynamıyorsan alabilirsin. Kablosuz onlar, markası da güzel. Alınır yani.
120 TL'ye zaten kablolu alsan, 60-60 böleceksin parayı. Ne kadar iyi bir şey alabilirsin ki.

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir

Uygun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Uygun Karakurt
Trust ziva 21963+ everest kb r115 ikisi 120 civarı tutuyor mousepadde var mouse un yanında

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Oyun oynamıyorsan alabilirsin. Kablosuz onlar, markası da güzel. Alınır yani.
120 TL'ye zaten kablolu alsan, 60-60 böleceksin parayı. Ne kadar iyi bir şey alabilirsin ki.
Bu yaz pc toplicam suan sadece world java felan kullaniyorum pc topladigimda oyun oynatirmi kucuk gibi gorundu

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu yaz PC toplicam suan sadece world java felan kullaniyorum PC topladigimda oyun oynatirmi kucuk gibi gorundu

Benim sana tavsiyem;
Eğer klavye ve mouse almaya gerçekten ihtiyacın var ise arka aydınlatması olan ucuz bir klavye ve iş görür seviyede mouse alman.
Sonuçta bu bütçe ile alacağın tüm ürünler performans olarak aynı sonuçları verecek. O yüzden ne kadar az para harcarsan, o kadar iyi olur.
Ama,
"Elimde zaten klavye - mouse var, işimi görüyor şimdilik." diyorsan, elindeki bütçeyi harcama, üzerine ekleme yap.
Veya şu an tek 1 ürün için harcayıp, ilerleyen zamanda diğer ürün için birikim yap.
Yani bugün 120 TL civarında bütçe ile mouse alırsın, ilerleyen zamanda birikim yapar, güzel bir klavye alırsın.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Benim sana tavsiyem;
Eğer klavye ve mouse almaya gerçekten ihtiyacın var ise arka aydınlatması olan ucuz bir klavye ve iş görür seviyede mouse alman.
Sonuçta bu bütçe ile alacağın tüm ürünler performans olarak aynı sonuçları verecek. O yüzden ne kadar az para harcarsan, o kadar iyi olur.
Ama,
"Elimde zaten klavye - mouse var, işimi görüyor şimdilik." diyorsan, elindeki bütçeyi harcama, üzerine ekleme yap.
Veya şu an tek 1 ürün için harcayıp, ilerleyen zamanda diğer ürün için birikim yap.
Yani bugün 120 TL civarında bütçe ile mouse alırsın, ilerleyen zamanda birikim yapar, güzel bir klavye alırsın.
Bende ustune para koymayi tercih ettim İncehesap gaming gecesi var bakalim iyi bisey varsa alirim yoksa yaza kadar para koycam ustune

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bende ustune para koymayi tercih ettim İncehesap gaming gecesi var bakalim iyi bisey varsa alirim yoksa yaza kadar para koycam ustune

En mantıklısı. Umarım işine yarar güzel bir indirim bulursun.

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
Beni uzun sene goturur mu hocam

reis ben alalı 2 gün oluyor klavye ve mouse sağlam parasına göre en iyi f/p mouse-klavye ikilisi diyebilirim.106 tl' ye mekanik hisli klavye +gaming mouse bundan daha iyisi varsa piyasada bu fiyata ben forumdan çıkar giderim mouse ve klavye aydınlatmalı bence al tam f/p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,288
Üyeler
165,330
Son üye
enesgoker