Belki yapabilirim önerin nedir?140TL yapabilir misin?
Belki yapabilirim önerin nedir?
Eski mouse umun sensörü de avago 3050 ydi ve takılma sorunu yaşadım biraz çekinmedim değil doğrusuMouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11.com
Mouse ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mouse modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Bendede Avago3050 var Smx-r 16 aleria . 71 e aldım.Eski mouse umun sensörü de avago 3050 ydi ve takılma sorunu yaşadım biraz çekinmedim değil doğrusu
Tercih senin ama bence alEski mouse umun sensörü de avago 3050 ydi ve takılma sorunu yaşadım biraz çekinmedim değil doğrusu
Logitech g102 çakması gibi .dVatan'da 120 TL'ye Rampage Sniper var ona bakabilirsin . Kanalda da incelemesi var .
Ben de Rampage denen markanın sadece bazı kulaklıkları alınır diye düşünüyorum mouse alınmaz. Mouse öneri konum varı bırakıcam şimdi linkini.Smx r44 bilmiyorum ama bende smx r13 modeli var birde Steelseries rival 300 var kalite olarak yakınlar sadece rival300 daha güzel kayıyor rampage kulaklık ve klavyelerini önermem ama mouse ları fiyat performans ihtiyacıbı karşılıyor
Gibi değil Rampage zaten marka bas sat.Logitech g102 çakması gibi .d