Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
110 TL:
Standart özelliklere sahip düşük bütçe kulaklığı ve 40 mm sürücülere sahip. F/P kulaklığıdır.
Yukardaki kulaklıklığa nazaran daha konforlu ve kalitelidir. Hemen hemen aynı özelliklere sahip ama rahatlık olarak bu daha iyi.
170 TL:
Yukarıdaki kulaklığın aynısının 7.1 ve titireşime sahip olup bir kaç özelliği daha iyi.
212 TL: Bloody gayet iyi ürün üreticisidir kulaklığı güzeldir 50mm hoparlör ve neodyum mıknatıslar içermektedir. Yukardakilere göre çok daha iyidir.
220 TL: Bu ise yukarıdakinin RGB'li hali
.
www.akakce.com
264 TL:
Bloody G528C'ye benziyor birisi Bloody daha ucuz birisi Rampage ve bir kaç fazla özellik falan ama Bloody G528C fiyatına oranla daha iyi bunu da listeye koyayım.
www.trendyol.com
335 TL:
Pek önermem 40 mm sürücülere sahip ve aman aman özellikleri yok.
400 TL:
Forumda çokça önerilen bir kulaklık 50 mm Neodyum sürücülere sahip ve mikrofonu çok iyi.
www.trendyol.com
500 TL:
50 mm sürücülere sahip marka takıntısı olanların kulaklığı gayet kaliteli malzeme kullanılmış.
www.incehesap.com
598 TL:
HyperX Cloud gayet güzel 53 mm sürücülere sahip ve kablosuz kulaklık.
650 TL:
Fury X var karşımızda fakat HyperX Cloud daha iyi kendisinden
www.n11.com
730 TL:
Corsair Void Elite 50mm 30.000 Hz frekansına sahip bir kulaklık ve 7.1'e sahip. Discord sertifikası bulunmaktadır ve programı bulunmaktadır.
www.akakce.com
800 TL:
HyperX Cloud II
Gayet güzel 50mm sürücülere sahip bir kulaklık mikrofonu ve ses kasması çok iyidir.
1020 TL:
50 mm sürücülere sahip çok güzel bir kulaklıktır markası zaten taş gibi üstüne konuşmama gerek yok renk çeşitleri fiyat farkı yaratıyor.
www.gittigidiyor.com
Hiç bir yerden alıntı yapmadım kendim yazdım ve 38 dakikamı aldı hepsini tek tek araştırdım biraz yoruldum. Şimdi ders çalışıp 1 saate geri gelirim. 15 DK daha burdayım eleştiriye açıktır.
Alıntı kabul edilemez.
By Yılan Serdar 3T
Yok bir daha konu 1 tane yorum yok be.
Standart özelliklere sahip düşük bütçe kulaklığı ve 40 mm sürücülere sahip. F/P kulaklığıdır.
140 TL:
Yukardaki kulaklıklığa nazaran daha konforlu ve kalitelidir. Hemen hemen aynı özelliklere sahip ama rahatlık olarak bu daha iyi.
Trust GXT 344 Creon Oyun Kulaklığı, Siyah : Trust: Amazon.com.tr: Bilgisayar
Trust GXT 344 Creon Oyun Kulaklığı, Siyah : Trust: Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
170 TL:
Yukarıdaki kulaklığın aynısının 7.1 ve titireşime sahip olup bir kaç özelliği daha iyi.
212 TL: Bloody gayet iyi ürün üreticisidir kulaklığı güzeldir 50mm hoparlör ve neodyum mıknatıslar içermektedir. Yukardakilere göre çok daha iyidir.
220 TL: Bu ise yukarıdakinin RGB'li hali
Bloody G528c 7.1 Rgb Usb Gamıng Kulaklık Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Bloody G528c 7.1 Rgb Usb Gamıng Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
264 TL:
Bloody G528C'ye benziyor birisi Bloody daha ucuz birisi Rampage ve bir kaç fazla özellik falan ama Bloody G528C fiyatına oranla daha iyi bunu da listeye koyayım.
Rampage RGW9 Comfort USB 7.1 RGB Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage RGW9 COMFORT Siyah USB 7.1 Surround Sound RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
335 TL:
Pek önermem 40 mm sürücülere sahip ve aman aman özellikleri yok.
400 TL:
Forumda çokça önerilen bir kulaklık 50 mm Neodyum sürücülere sahip ve mikrofonu çok iyi.
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-k60 Drop Plus All In One Usb 7,1 Typ-c ve 3.5 mm Çıkışlı Surround Gaming Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
500 TL:
50 mm sürücülere sahip marka takıntısı olanların kulaklığı gayet kaliteli malzeme kullanılmış.

Corsair HS50 Pro Stereo Mavi CA-9011217-EU Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

598 TL:
HyperX Cloud gayet güzel 53 mm sürücülere sahip ve kablosuz kulaklık.
HyperX Cloud Gaming Kulaklık Blue HX-HSCLS-BL/EM : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Cloud Gaming Kulaklık Blue HX-HSCLS-BL/EM : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
650 TL:
Fury X var karşımızda fakat HyperX Cloud daha iyi kendisinden

Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
730 TL:
Corsair Void Elite 50mm 30.000 Hz frekansına sahip bir kulaklık ve 7.1'e sahip. Discord sertifikası bulunmaktadır ve programı bulunmaktadır.
Corsair Ca-9011206-eu Voıd Elıte 7/1 Surround Cher Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Ca-9011206-eu Voıd Elıte 7/1 Surround Cher arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
800 TL:
HyperX Cloud II
Gayet güzel 50mm sürücülere sahip bir kulaklık mikrofonu ve ses kasması çok iyidir.
HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD : Amazon.com.tr
HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
1020 TL:
50 mm sürücülere sahip çok güzel bir kulaklıktır markası zaten taş gibi üstüne konuşmama gerek yok renk çeşitleri fiyat farkı yaratıyor.
Kraken Tournament Ed. Green : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Kraken Tournament Ed. Green : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr

Razer Kraken Tournament Edition Siyah Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Razer Kraken Tournament Edition Siyah Oyuncu Kulaklığı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Razer Kraken Tournament Edition Siyah Oyuncu Kulaklığı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!

Hiç bir yerden alıntı yapmadım kendim yazdım ve 38 dakikamı aldı hepsini tek tek araştırdım biraz yoruldum. Şimdi ders çalışıp 1 saate geri gelirim. 15 DK daha burdayım eleştiriye açıktır.
Alıntı kabul edilemez.
By Yılan Serdar 3T
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok bir daha konu 1 tane yorum yok be.