Neler Yeni

Çözüldü✓ 100 TL'ye Kadar Sadece film izlemelik Bluetooth kulaklık önerisi olan var mı

onuresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Onur Esen
Bütçe
100
Başlıkta da belirttiğim gibi sadece yatarken film izlemelik Bluetooth kulaklık arıyorum. Şarjı 5 saat kadar gitse fazlasıyla yeterli. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Başlıkta da belirttiğim gibi sadece yatarken film izlemelik Bluetooth kulaklık arıyorum. Şarjı 5 saat kadar gitse fazlasıyla yeterli. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler
imkanı yok 100 tl ye

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Bood P3 var hocam 136 TL migrosta 2 aydır kullanıyorum spora falan onla gidiyorum aşırı rahat sesleri ve basslari gayet iyi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

4-5 Ay dayandı sonra çöp oldu, bu fiyata güzel performansı var idarelik alabilirsin. Ama çok azıcık gecikme var, onun yerine kablolu kulaklık alman daha iyi olur ömrüde uzun olur.

Shaco

80+ Bronze
Seyir zevkini mahveder muhtemelen gecikmeden dolayı vs. bulsan bile. Usb adaptör tarzı şeyler var onlardan alıp normal kulaklık takıyorsun.Adaptör prize bağlanıyor usb girişli şarj cihazıyla. Onuda pc ye bağlıyorsun bluetoothla.Bir araştır istersen.

onuresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Onur Esen
Hepinize teşekkür ederim cevaplarınızdan dolayı

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Xiaomi Airdots ilk versiyon alabilirsin. Piyasada 150TL den başlıyor ama şöyle bir husus var, ne yazık ki piyasada sahteleri de çok fazla. Alacaksanız eğer ürünü dikkatli seçin. Eğer ki aldıysanız da ürünün orjinal olduğunu teyit etmek için seri numaralarını kontrol edin. Seri numarası kulaklığı şarj için koyduğun deliğin ikisinin birinde dipte yazıyor diye hatırlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,038
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom