ImkansizBaşlıkta da belirttiğim gibi sadece yatarken film izlemelik Bluetooth kulaklık arıyorum. Şarjı 5 saat kadar gitse fazlasıyla yeterli. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler
Minimum QCY T13 (https://www.trendyol.com/qcy/t13-bl...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true) öneririm. Onun dışında @Evil Belief öneri de bulunur.Başlıkta da belirttiğim gibi sadece yatarken film izlemelik Bluetooth kulaklık arıyorum. Şarjı 5 saat kadar gitse fazlasıyla yeterli. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler
imkanı yok 100 tl yeBaşlıkta da belirttiğim gibi sadece yatarken film izlemelik Bluetooth kulaklık arıyorum. Şarjı 5 saat kadar gitse fazlasıyla yeterli. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler
Bood P3 var hocam 136 TL migrosta 2 aydır kullanıyorum spora falan onla gidiyorum aşırı rahat sesleri ve basslari gayet iyiBaşlıkta da belirttiğim gibi sadece yatarken film izlemelik Bluetooth kulaklık arıyorum. Şarjı 5 saat kadar gitse fazlasıyla yeterli. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler
Xiaomi Airdots ilk versiyon alabilirsin. Piyasada 150TL den başlıyor ama şöyle bir husus var, ne yazık ki piyasada sahteleri de çok fazla. Alacaksanız eğer ürünü dikkatli seçin. Eğer ki aldıysanız da ürünün orjinal olduğunu teyit etmek için seri numaralarını kontrol edin. Seri numarası kulaklığı şarj için koyduğun deliğin ikisinin birinde dipte yazıyor diye hatırlıyorum.Başlıkta da belirttiğim gibi sadece yatarken film izlemelik Bluetooth kulaklık arıyorum. Şarjı 5 saat kadar gitse fazlasıyla yeterli. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler