yufuscuk
80+ Silver
Dahası
Tmm hocam saolun17 Aralık'da.
Tmm hocam saolun17 Aralık'da.
Rica ederim.Tmm hocam saolun
50 TL iade yapılır.@Emirhandkee 50 TL'lik steam kod alsam 100 TL iade yapılır mı yoksa verilecek olan en yüksek iade senin harcaman kadar mı?
Bi de benim oyunlara para verme konusunda aile tarafından bir yasak var. Saçma! Ama böyle direkt 100 TL vermek de kötü hissettiriyor. :d
Ben bu soruyu kampanyaya bakmadan sormuştum da şey diyeceğim 100 TL alırsam kesin 100 TL mi yoksa 100 ve aşağısı mı gelir?50 TL iade yapılır.
Kesin 100 TL.Ben bu soruyu kampanyaya bakmadan sormuştum da şey diyeceğim 100 TL alırsam kesin 100 TL mi yoksa 100 ve aşağısı mı gelir?
İyiymiş. 100 TL lik aldım.Kesin 100 TL
Denizbank düzenliyor kampanyayi oldukça güvenilirusta ne kadar güvenli
Evet kartla ödeme olursa geçerli mi acaba? Yoksa sadece fastpay hesabına para aktarınca mı oluyor.Acaba uygulama içinde kredi kartıyla yapılan alışveriş geçerli olacak mı ?
Banka hesabımamı fastpay hesabımamı geri ödüyor ? Bankama geri yollama şansım var mı ?Fastpay uygulamasını telefona indiriyoruz. Aşağıda "Dijital Kodunu Bedava Getir" kampanyasına tıklıyoruz "hemen al" deyince sizi kayıt olmaya yönlendiriyor ardından gerekli bilgileri doldurulun. Kod satın alın 17 Aralık 2021'de geri ödemeyi "Fastpay hesabınıza" yapacak.
Kampanya süresi 2-11 Aralık arasında.
Fastpay, Denizbank'a aittir.
Böyle detaysız konu açarsan bu kadar soru gelir işteFastpay uygulamasını telefona indiriyoruz. Aşağıda "Dijital Kodunu Bedava Getir" kampanyasına tıklıyoruz "hemen al" deyince sizi kayıt olmaya yönlendiriyor ardından gerekli bilgileri doldurulun. Kod satın alın 17 Aralık 2021'de geri ödemeyi "Fastpay hesabınıza" yapacak.
Kampanya süresi 2-11 Aralık arasında.
Fastpay, Denizbank'a aittir.
Fastpay hesabına ödüyor.Banka hesabımamı fastpay hesabımamı geri ödüyor ? Bankama geri yollama şansım var mı ?
Buyur sen aç o zaman.Böyle detaysız konu açarsan bu kadar soru gelir işte