Nwfrx_
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 88
- İsim
- Ege Beker
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna benzer birkaç tane video gördüm hemen hemen benzer şeyleri anlatan. Farklılıklar var zaten öncelikli amacımız yerli ürün olması için kullandığımız malzemeler de mevcut çok fazla formülü açmak istemiyorum. Fazla profesyonel şeylere giremedim ama üstlerde de dediğim gibi yakında üniversiteden destek almaya çalışacağım.İnternette tech ingridient in videosu vardı oranları vererek thermal paste yapıyor. Ne kadar benzer işlemler merak ettim açıkçası. Veya hiç gördünüz mü videoyu?
çok teşekkürleranketi doldurdum umarım başarılı olursunuz böyle küçük parçalardan başlayarak ürünleri yerli üretim yapmalıyız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkürler şu anda bana en büyük desteği gösteren benim de tek kullandığım forum sitesi olan donanım arşivi zaten. Diğer forumlarda ya konu siliniyor ya da kimse görmüyor. Adamların kurallarını yıkmasını beklemiyorum tabii ki o konuda yapacak bir şey yok ama anketin neredeyse %95 ini donanım arşivi forum kaynaklı kişiler yaptı tekrardan çok teşekkürler herkese.Anketi doldurdum, yolun açık olsun kardeşim benim inşallah birgün bizden böyle bir proje çıktı deriz.