Neler Yeni

%100 Yerli Üretim Termal Macun Projesi

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ege Beker
İnternette tech ingridient in videosu vardı oranları vererek thermal paste yapıyor. Ne kadar benzer işlemler merak ettim açıkçası. Veya hiç gördünüz mü videoyu?
Buna benzer birkaç tane video gördüm hemen hemen benzer şeyleri anlatan. Farklılıklar var zaten öncelikli amacımız yerli ürün olması için kullandığımız malzemeler de mevcut çok fazla formülü açmak istemiyorum. Fazla profesyonel şeylere giremedim ama üstlerde de dediğim gibi yakında üniversiteden destek almaya çalışacağım.
anketi doldurdum umarım başarılı olursunuz böyle küçük parçalardan başlayarak ürünleri yerli üretim yapmalıyız
çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anketi doldurdum, yolun açık olsun kardeşim benim inşallah birgün bizden böyle bir proje çıktı deriz.
Çok teşekkürler şu anda bana en büyük desteği gösteren benim de tek kullandığım forum sitesi olan donanım arşivi zaten. Diğer forumlarda ya konu siliniyor ya da kimse görmüyor. Adamların kurallarını yıkmasını beklemiyorum tabii ki o konuda yapacak bir şey yok ama anketin neredeyse %95 ini donanım arşivi forum kaynaklı kişiler yaptı tekrardan çok teşekkürler herkese.

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ege Beker
Yanlış anlama ama o uzantıdaki bişeye beni asla tıklatamazsınız.
Ben olsam bilmediğim siteye ben de tıklamazdım ne yalan söyleyeyim:) carrd co kolayca site oluşturmak için kullanılan bir uygulama güvenebilirsiniz ama tercih sizin tabii ki kimseyi zorlayamam.

Jordison

80+
Peki içeriğinde Alüminyum oksit ve silikon bağlayıcı var mı? (Silikon Reçinesi&yağı gibi)

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ege Beker
Peki içeriğinde Alüminyum oksit ve silikon bağlayıcı var mı? (Silikon Reçinesi&yağı gibi)
Geçmiş denemelerde silikon bağlayıcıya benzer şeyler kullandım fakat formül tutmadı, şuan klasiklerden farklı bir formül var genel olarak

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ege Beker
Arkadaşlar destek olan herkese teşekkürler. 560 takım arasından seçilen 33 takım olarak 2 gündür eğitim gördük ve bugün sunumlarımızı yaptık. 33 takım arasında ilk 6 ya girmeyi başardık. 1 ay sonra finaller var. Destek olan herkese çok teşekkür ederiz.

Top Bottom