Bana böyle postlar lazım işte.
AMD Tarafında:
R7 265 2G
R7 370 2G
R7 360 2G
R9 380 2G
HD 7850 1G
HD 7870 1G
Nvidia Tarafında:
GTX 760
GTX 670
GTX 680
GTX 570
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bulabiliyorsan İlk tercihin GTX 760 Olsun
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Çok çok çok ağır hayırlı olsun hocam.Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu kargo dahil param güvende ile 1243 TL ye kutulu driver cd li içi açılmamış Asus GTX 760 aldım
Teşekkür ederim 1600 tl ye 770 vardı ama değmez di bence aradaki farkaÇok çok çok ağır hayırlı olsun hocam.
gtx 750ti den yarı yarıya daha güçlü bir ekran kartı aldın
Değmezdi. 1850tlye 1060 aldım sen düşün. 760 içi açılmadıysa sen açıp bi termal macun yenile. Benim eski kart 760. Acayip ısınıyor.Teşekkür ederim 1600 TL ye 770 vardı ama değmez di bence aradaki farka
Önerebileceğiniz ucuz termal macun varmıdırDeğmezdi. 1850tlye 1060 aldım sen düşün. 760 içi açılmadıysa sen açıp bi termal macun yenile. Benim eski kart 760. Acayip ısınıyor.
Ucuza kaçma hocam. Benim kart furmarkta 200w güç çekiyordu. Milli macunumuz mx4 alın bence. Bendeki model Asus DirectCU II OC'tu. birde OC'suz versiyonu var.Önerebileceğiniz ucuz termal macun varmıdır
mx4 önermiyorum çok fazla sahtesi var.Ucuza kaçma hocam. Benim kart furmarkta 200w güç çekiyordu. Milli macunumuz mx4 alın bence. Bendeki model Asus DirectCU II OC'tu. birde OC'suz versiyonu var.
Ucuza kaçma hocam. Benim kart furmarkta 200w güç çekiyordu. Milli macunumuz mx4 alın bence. Bendeki model Asus DirectCU II OC'tu. birde OC'suz versiyonu var.
Benimkide oc o zaman ben termal macun alayımUcuza kaçma hocam. Benim kart furmarkta 200w güç çekiyordu. Milli macunumuz mx4 alın bence. Bendeki model Asus DirectCU II OC'tu. birde OC'suz versiyonu var.
Doğru söylüyorsun, şu sahte mevzuları yüzünden almaya çekiniyorum bendemx4 önermiyorum çok fazla sahtesi var.
Sorma ya gerçekten.Doğru söylüyorsun, şu sahte mevzuları yüzünden almaya çekiniyorum bende
Oc ise ayriyeten normal gtx 760lara göre daha performanslı bir kartın var demektir fabrika çıkışı ocli geliyor çünkü. Tekrardan hayırlı olsun gerçekten çok sevindim.Benimkide oc o zaman ben termal macun alayım
Teşekkür ederimSorma ya gerçekten.
Oc ise ayriyeten normal gtx 760lara göre daha performanslı bir kartın var demektir fabrika çıkışı ocli geliyor çünkü. Tekrardan hayırlı olsun gerçekten çok sevindim.