Peerless assasin alabilirsin kasana uyuyorsa.Bütçemi daha fazla arttıramam önerilerinizi bekliyorum
Bu fiyata daha iyi alternatifi yok diye biliyorum.alternatifler var mı hocam
bu attığınız 500 tl hocam peerless assasin 1500 eğer fiyatına değer diyorsanız direkt satın alayimBu fiyata daha iyi alternatifi yok diye biliyorum.
Uyguna bir fan almak istersen de x123 alabilirsin.
🔥İndirim - 🔥Dark Freezer X123 Rgb Fanlı Kule Tipi Soğutucu 479TL 🔥
https://www.hepsiburada.com/dark-freezer-x123-fixed-rgb-fanli-kule-tipi-sogutucu-dkccx123-pm-HBC000002Q8IQ İndirime girmiş. AM4 işlemci tarafında 5600 5600x 5700x vb am5 tarafına 7500f 7600 vb işlemciler için yeterli bir fan. Uyguna fan arayanlar için iyi bir tercih. Kutu içeriği resimde mevcut...forum.donanimarsivi.com
Upgarde yapacam dersen Assasin al. X123 işini fazlası ile görür ama.bu attığınız 500 tl hocam peerless assasin 1500 eğer fiyatına değer diyorsanız direkt satın alayim
Fiyat farkına değer de 5600 için fazla bir soğutma. Arkadaş güzel söylemiş. İleride iyi bir işlemciye geçerseniz onu alın.bu attığınız 500 tl hocam peerless assasin 1500 eğer fiyatına değer diyorsanız direkt satın alayim
1299tl olandan bahsediyoruz bu arada.1 yıldır stok fan ile idare ediyorum elime biraz para geçti artık aradan çıkartayim diyorum ileriyi de düşünecek olursak Peerless assasin alıyorum o zaman
ileri de bir işlemci yükseltmesi yapar mıyım bilmiyorum ama yine de gaming gen üzerinden siparişi veriyorum hocam o halde almışken iyisi olsunFiyat farkına değer de 5600 için fazla bir soğutma. Arkadaş güzel söylemiş. İleride iyi bir işlemciye geçerseniz onu alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1299tl olandan bahsediyoruz bu arada.
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Ona harcayacağın bütçen seni zorlamazsa alabilirsin. İyi bir hava soğutma.ileri de bir işlemci yükseltmesi yapar mıyım bilmiyorum ama yine de gaming gen üzerinden siparişi veriyorum hocam o halde almışken iyisi olsun
hocam aslında 2. bir ssd ye de ihtiyacım var bu bahsettiğiniz fp soğutmayı alıp yanına 1000 TL Bütçe ile Gen 4 M.2 SSD bulma şansımız var mıOna harcayacağın bütçen seni zorlamazsa alabilirsin. İyi bir hava soğutma.
Diğeri de uygun f/p bir soğutma. O biraz bütçe dostu gibi bir ürün.
hocam aslında 2. bir ssd ye de ihtiyacım var bu bahsettiğiniz fp soğutmayı alıp yanına 1000 TL Bütçe ile Gen 4 M.2 SSD bulma şansımız var mı
hocam ve soğutucu için bitfenix light mesh kasasını kullanıyorum uygun olur mu bu x123 için sığar mıBöyle bir ürün alınabilir.XPG Adata Legend 800 500GB 3500/2800MB/s Gen4 NVMe M.2
XPG Adata Legend 800 500GB 3500/2800MB/s Gen4 NVMe M.2 ve tüm Yeni Nesil Oyuncu Ekipmanları Creature Game Store'da!www.crtgamestore.com