Bende Q10 var bu bile baya baya iyi, Q30 nasıl bilmiyorum ama çok daha üst bir modeli kaliteli olacağından şüphen olmasın1000-1200 TL arasında güzel bir kulalık arıyorum kulaküstü kablosuz kulaklık olacak müzik için arıyorum anker q30 var ama kararsızım
Eyvallah kardeşimBende Q10 var bu bile baya baya iyi, Q30 nasıl bilmiyorum ama çok daha üst bir modeli kaliteli olacağından şüphen olmasın
1000-1200 TL arasında güzel bir kulalık arıyorum kulaküstü kablosuz kulaklık olacak müzik için arıyorum anker q30 var ama kararsızım
Özellikleri q30 a göre + ları nelerANKER Soundcore Life Tune XR BT Kulak Üstü Kulaklık ANC Siyah
Soundcore Life Tune XR BT Kulak Üstü Kulaklık ANC Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
İşim bu olduğu için profesyonel kulaklık lazım birde ufaktan oyun sadece ama oyun için istemiyorum teşekkür ederim yorumun içinQ10 kullanıyorum Q30 onun üst modeliyse baya iyidir illaha tüm bütçenizi kullanmayacaksanız Q10 işinizi görür.
O zaman tahminime göre Q30 gayet iyi olacaktır.İşim bu olduğu için profesyonel kulaklık lazım birde ufaktan oyun sadece ama oyun için istemiyorum teşekkür ederim yorumun için