Merhaba yeni bir sistem topluyorum ve son olarak kasa+psuda kaldım. R5 3600 ile rx6600 için kullanicam. 600w yeterli olur hemde ileriye dönük olur diye düşünüyorum. 1300max olucak şekilde kasa+psulu kasalar önerir misiniz ?
Merhaba yeni bir sistem topluyorum ve son olarak kasa+psuda kaldım. R5 3600 ile rx6600 için kullanicam. 600w yeterli olur hemde ileriye dönük olur diye düşünüyorum. 1300max olucak şekilde kasa+psulu kasalar önerir misiniz ?
Kasa daha uygun yollu olabilirMerhaba yeni bir sistem topluyorum ve son olarak kasa+psuda kaldım. R5 3600 ile rx6600 için kullanicam. 600w yeterli olur hemde ileriye dönük olur diye düşünüyorum. 1300max olucak şekilde kasa+psulu kasalar önerir misiniz ?
High Power sanırım güzel bir fp markası onu alırım+ yanına güzel bir beğendiğim kasa alırım. Fikir için teşekkür ederim.High Power Element BR HP1-M650BR-H12S 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Element BR HP1-M650BR-H12S 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Element BR HP1-M650BR-H12S 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.798,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biraz geçiyor bütçenizi sanırımDark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu PSU+kasa modeli için ne düşünüyorsun @Can...https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,495202713.html
Hocam en f/p olarak sunulan kaslardan biri olmasına rağmen fiyati 1600tl 1300e hem kasa hem psu sanmıyorum bunun dışındaki kasalar tek başına 1000 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yada arkadaşların attığı gibi çok garip kasalar olabilir de güzel bı sisteminiz var bence biraz daha bütçe artırıp daha göze hitap eden birşeyler alınabilir
Bende var hocam güzel kasa ama fiyatı pahalıHigh Power sanırım güzel bir fp markası onu alırım+ yanına güzel bir beğendiğim kasa alırım. Fikir için teşekkür ederim.
Bu PSU+kasa modeli için ne düşünüyorsun @Can...
Birde bana gelen outlet galiba çizik vardı sonra da rgb fanlar gg oldu 2 si aynı teki farklı yanıyor satıcıyı bana soru. Alacak olursanız ama ben önermem bunu bu fiyataHigh Power sanırım güzel bir fp markası onu alırım+ yanına güzel bir beğendiğim kasa alırım. Fikir için teşekkür ederim.
Psu da zamanla ses sorunu yaşayanlar var spec delta daHigh Power sanırım güzel bir fp markası onu alırım+ yanına güzel bir beğendiğim kasa alırım. Fikir için teşekkür ederim.
Anladım hocam banada bı tık uçuk geldi fiyatı, aklınızda var mıdır başka ürünler?Bende var hocam güzel kasa ama fiyatı pahalı
Birde bana gelen outlet galiba çizik vardı sonra da rgb fanlar gg oldu 2 si aynı teki farklı yanıyor satıcıyı bana soru. Alacak olursanız ama ben önermem bunu bu fiyata
Psu da zamanla ses sorunu yaşayanlar var spec delta da
Amanitanın attığı şekilde alın. Daha iyisini kimse atamaz.Anladım hocam banada bı tık uçuk geldi fiyatı, aklınızda var mıdır başka ürünler?
yok mlsf şu piyasa da yukarda ki hocam in attığı psu da alınır güzelAnladım hocam banada bı tık uçuk geldi fiyatı, aklınızda var mıdır başka ürünler?
Teknobiyotik e giriş yapamıyorum 404 veriyor.Amanitanın attığı şekilde alın. Daha iyisini kimse atamaz.
Amanitanin ki mi ?yok mlsf şu piyasa da yukarda ki hocam in attığı psu da alınır güzel
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,653195441.htmlhttps://www.teknobiyotik.com/dark-d...dkchdiamondproms-33363.html?ref=akakce&v=1.47 655 TL
711 TLAerocool Aero Bronze 750W 80+ Bronze Slim Kablolu Premium Güç Kaynağı (AE-AEROBR750) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W 80+ Bronze Renk : Siyah Tip : ATX 12V 2.52 Soğutma Sistemi : 12cm Siyah...www.teknobiyotik.com
Kasa için bu PSU ile birlikte bütçeni arttırabilirsen 920 TL dark guardian pro alabilirsin.
Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ya da Galax revulotion 01 950 TL
Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Aerocool kasa da güzel 711 TL .
Aerocool Aero One Duo Cam Yan Panel 4x12cm ARGB Adreslenebilir RGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli ATX Oyuncu Kasası (AE-AERO1D) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }...www.teknobiyotik.com
Değil MSI 100M / 100R bence hiç 950TL hakeden bir kasa değil.https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,653195441.html
Hocam 950 ye kadar çıktıktan sonra bunu alması daha mantıklı değil mi?