Tesekkurler peki kablolu alicak olsam bu kablo sorunu nasil cozulurKablosuz düşünürseniz bu bütçe de bakılabilir ;
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı - Gri
40mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör 6.0*2.7mm Mikrofon -42 dB ±3dB Mikrofon Hassasiyeti 600mAh Batarya Kablo + 3.5mm Audio Kablo 2 Yıl Distribütör Garantiwww.havitstore.com.tr
Onun çözümü Kablosuz kulaklık hocam kablolu da illaki bir şekilde size varlığını hissettirecektirTesekkurler peki kablolu alicak olsam bu kablo sorunu nasil cozulur
Bu kulakligi denedinizmi birde bende bunu almayi dusunuyordum ama forumlarda pek iyi oldugunu soylememisler cok profosyonelci degilim onceki kulakligim garantide 200 tl lik kirik bi kkllaklik kullaniyorum o bile beni tatmin ediyor sadece kulagimi agritiyor bunda sorun yasarmiyimOnun çözümü Kablosuz kulaklık hocam kablolu da illaki bir şekilde size varlığını hissettirecektir
Hocam ben şahsen denemedim bütçeniz için uygun olduğu için ilettim 426 yorum 4.1 puanı mevcut Hepsiburada da ayrıca n11 de daha uygun alacaksanız n11 e kesin bakınBu kulakligi denedinizmi birde bende bunu almayi dusunuyordum ama forumlarda pek iyi oldugunu soylememisler cok profosyonelci degilim onceki kulakligim garantide 200 tl lik kirik bi kkllaklik kullaniyorum o bile beni tatmin ediyor sadece kulagimi agritiyor bunda sorun yasarmiyim
Kulaklık aşırı hafif uzun kullanımda bile baş agritmiyor. Gecikme süresi iyi rekabetçi oyunlar için. Ses kalitesini ben çok beğenmedim ama daha önce kullandiginiz kulaklıklar dediğiniz gibiyse onlardan iyi olabilir ses kalitesi. Bu paraya pek bı alternatif yok. Havitin yeni cikarttigi model var ona da bakabilirsinizBu kulakligi denedinizmi birde bende bunu almayi dusunuyordum ama forumlarda pek iyi oldugunu soylememisler cok profosyonelci degilim onceki kulakligim garantide 200 tl lik kirik bi kkllaklik kullaniyorum o bile beni tatmin ediyor sadece kulagimi agritiyor bunda sorun yasarmiyim
Bu paraya değer mi bilmiyorum. 800e alıp iade etmiştim. 700e alan bir sürü kişi oldu. İndirim beklenebilir belki. İndirime girer mi bilmiyorum amaHocam ben şahsen denemedim bütçeniz için uygun olduğu için ilettim 426 yorum 4.1 puanı mevcut Hepsiburada da ayrıca n11 de daha uygun alacaksanız n11 e kesin bakın
Kablosuz bağlantida bir sorun oluyormu peki oyun veya video esnasina baglanti kopma şarj işlemi nasil oluyor birazcik daha bilgi verebilirmisinizKulaklık aşırı hafif uzun kullanımda bile baş agritmiyor. Gecikme süresi iyi rekabetçi oyunlar için. Ses kalitesini ben çok beğenmedim ama daha önce kullandiginiz kulaklıklar dediğiniz gibiyse onlardan iyi olabilir ses kalitesi. Bu paraya pek bı alternatif yok. Havitin yeni cikarttigi model var ona da bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu paraya değer mi bilmiyorum. 800e alıp iade etmiştim. 700e alan bir sürü kişi oldu. İndirim beklenebilir belki. İndirime girer mi bilmiyorum ama
Ben öyle bı sorun yaşamadım ama 1 gün kullandım sadece. Forumlarda incelemesi vardır muhtemelen.Kablosuz bağlantida bir sorun oluyormu peki oyun veya video esnasina baglanti kopma şarj işlemi nasil oluyor birazcik daha bilgi verebilirmisiniz
Yılbaşına az kaldı hocam artık indirim durumları her açıdan zor eğer stok eritme olmayacaksaKulaklık aşırı hafif uzun kullanımda bile baş agritmiyor. Gecikme süresi iyi rekabetçi oyunlar için. Ses kalitesini ben çok beğenmedim ama daha önce kullandiginiz kulaklıklar dediğiniz gibiyse onlardan iyi olabilir ses kalitesi. Bu paraya pek bı alternatif yok. Havitin yeni cikarttigi model var ona da bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu paraya değer mi bilmiyorum. 800e alıp iade etmiştim. 700e alan bir sürü kişi oldu. İndirim beklenebilir belki. İndirime girer mi bilmiyorum ama
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,863734107.html bu yeni çıkan modeli. İnceleyebilirsiniz bunu da. İyice araştırın ama almadan önceBen öyle bı sorun yaşamadım ama 1 gün kullandım sadece. Forumlarda incelemesi vardır muhtemelen.
Görüntü olarakta çok güzel ama bütçeyi aşıyor diye gondermemistimhttps://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,863734107.html bu yeni çıkan modeli. İnceleyebilirsiniz bunu da. İyice araştırın ama almadan önce
Bu tarz şeyler bir kere alınıyor. 200tl ucuz diye onu alıp pişman olabilir. Bütçeyi olabildiğince zorlamak lazım bu tarz şeyler içinGörüntü olarakta çok güzel ama bütçeyi aşıyor diye gondermemistim