bütçeyi 1800 TL'ye çıkartabilirseniz bunu alabilirsiniz. Asus rog geri ödeme kampanyası ile 1800 e geliyorHangisini tercih etmeliyim? Agirlikli olarak cs2 valo overwatch oynuyorum
Cashback kac gunde yansiyor hesababütçeyi 1800 TL'ye çıkartabilirseniz bunu alabilirsiniz. Asus rog geri ödeme kampanyası ile 1800 e geliyor
NOT: attığım site gaming gen tr nin yan sitesi. İsterseniz gaming gen tr den de alabilirsiniz
Hocam ben 3 ay civarı diye duydum. Ama emin değilim.1-2 hafta diyorlar.
ASUS Promotion
promotion.asus.com
Ne tur bir tutus seklin var? Hafif mi seviyorsun? Agir mi seviyorsun? Agirlikli olarak cs oynuyorsan, yanlis mouse secimi senin acindan cok kotu olur. Zamaninda csgo"da supreme kasmis biri olarak cok izdirap cektim yanlis mouse secimleriyle.Hangisini tercih etmeliyim? Agirlikli olarak cs2 valo overwatch oynuyorum
Hafig claw tutuyorumNe tur bir tutus seklin var? Hafif mi seviyorsun? Agir mi seviyorsun? Agirlikli olarak cs oynuyorsan, yanlis mouse secimi senin acindan cok kotu olur. Zamaninda csgo"da supreme kasmis biri olarak cok izdirap cektim yanlis mouse secimleriyle.
Hyperx pulsefire haste onerebilirim. Ben de aynisini almistim fakat hic kullanamadim. tasinacagimiz icin kutuladim kullanmiyorum. Benim tutus da fingertip grip. Onerdigim mouseun yuzeyi esit ve senin tutusuna uygun diye dusunuyorum. Cunku claw grip tarzinda bir tutusun varsa, boylam olarak kalin mouselar rahatsiz edebilir diye dusunuyorum.Hafig claw tutuyorum