1000-1500 tl Arası kulaklık önerisi

XleXaleS

80+
Reaksiyon skoru
12
baş ağrıtmayan ve ses kasabiliceğim bir kulaklık arıyorum.Şimdiden teşekkürler

Kardeşim ben uzun yıllardır hyperx cloud 2 kullanıyorum. Kullanmadığım ürünleri önermeyi pek sevmem. Kullandığım için gönül rahatlığı ile önerebiliyorum. Rahatlık, Konfor ve ses kasma açısından BEST diyebilirim.

Kardeşim ben uzun yıllardır hyperx cloud 2 kullanıyorum. Kullanmadığım ürünleri önermeyi pek sevmem. Kullandığım için gönül rahatlığı ile önerebiliyorum. Rahatlık, Konfor ve ses kasma açısından BEST diyebilirim.
daha önce cloud 2 kullandım fakat 3-4 saatlık oyun sonucunda (ki genelde daha fazla kullanıyorum) kulak ağrısı ve baş ağrısı yaşıyordum o yüzden bilemiyorum ses kasmada sana katılıyorum teşekkür ederim tavsiyen için.

Eğer biraz daha çıkarım diyorsan arctis 7 alabilirsin ya da void pro bakabilirsin daha önce arctis 7 yi deneme şansım olmadı fakat void pro'yu denedim bence hoş bir kulaklık özellikle wireless özelliğini ben çok seviyorum mikrofonu da gayet iyi

Eğer biraz daha çıkarım diyorsan arctis 7 alabilirsin ya da void pro bakabilirsin daha önce arctis 7 yi deneme şansım olmadı fakat void pro'yu denedim bence hoş bir kulaklık özellikle wireless özelliğini ben çok seviyorum mikrofonu da gayet iyi
void pro wireless modeline baktım bende beğendim fakat tr de yok bide kulaklık ağır biraz sağol fikrin için.

Geri