ya maalesef ama sarı siteyi kullanmak istemiyorum. Arkadaşım için soruyorum bende aula f75 çiyim ama ya tr pazarında satılan ürünlerden alacak yada aula f75 in stoğa girmesini bekleyecek. Stoğa girene kadar indirimler biterse diye korkuyo açıkçasıAula f75satı siteden 1500-1700 arası bulursun onun harici kimsenin bi klavye önereceğini sanmam şuan daha iyisi yok çünkü
Bİlemiyorum başka öneri yapamam 2.5k civarına çıkmadığı sürece rampage tarzı kablolu filan var 1-1500 arası hepya maalesef ama sarı siteyi kullanmak istemiyorum. Arkadaşım için soruyorum bende aula f75 çiyim ama ya tr pazarında satılan ürünlerden alacak yada aula f75 in stoğa girmesini bekleyecek. Stoğa girene kadar indirimler biterse diye korkuyo açıkçası
Yani f75 bu fiyatlardayken kaçırmak isteyeceğini sanmıyorum, muadilini bu fiyat civarına bulmak zor. İnsaflı birinden 1.2 lere falan bulursunuz muhtemelenya maalesef ama sarı siteyi kullanmak istemiyorum. Arkadaşım için soruyorum bende aula f75 çiyim ama ya tr pazarında satılan ürünlerden alacak yada aula f75 in stoğa girmesini bekleyecek. Stoğa girene kadar indirimler biterse diye korkuyo açıkçası