Neler Yeni

1000 - 2000 TL Arası En Tatminkar Klavye

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Epomaker dünyanın en iyi klavye üreticilerinden biridir. Asus steelseries razer gibi markalardan çok daha iyi modelleri var. G Pro yellow veya flamingo switch ile alabiliyorsunuz ki dünyadaki en kaliteli switchlerden ilk 10a hatta ilk 5e rahat girecek switchler bunlar.NKRO poron köpük ve yalıtım mevcut. PBT Keycapler Hot swap ayrıca 2.4g wireless 5.0 bluetooth ve kablolu kullanım imkanı sunuyor.
Teşekkürler açıklama için, attığınız ürünü nasıl kablosuz kullanabilirim? Kasamda ekstra bir alıcı olması mı gerekiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Yanlış cevap logitech klavye zaten boya yok bi kere klavyede. Ve kimin ne istediği önemli arkadaş burda tok sesi beğendiği için bu fiyatlarda istediğini karşılayan senin tabirinle "en iyi" klavyedir. Mekanik kısmına gelirsek tercihe bağlı. 6 aydır yoğun kullanan bir arkadaşımda henüz silinme ve takılı kalma sorunu yaşanmadı. Takılı kalma sorunu Gamepower klavyelerinin kronik problemidir. Yanlışınız var sanırım başka klavyelerle karıştırdınız.
Hayır karıştırmadım membran klavyelerde çokça başa gelen bir durum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler açıklama için, attığınız ürünü nasıl kablosuz kullanabilirim? Kasamda ekstra bir alıcı olması mı gerekiyor?
Gerekmiyor hem 2.4g hem de 5.0 bluetooth bağlantısı mevcut. bluetoothunuz yoksa bile 2.4 g ile rahatlıkla bağlarsınız

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Hayır karıştırmadım membran klavyelerde çokça başa gelen bir durum.

Gerekmiyor hem 2.4g hem de 5.0 bluetooth bağlantısı mevcut. bluetoothunuz yoksa bile 2.4 g ile rahatlıkla bağlarsınız
Peki iki farklı switch seçeneği var, hangisi benim kafamdakine uygun? Farkları neler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Peki iki farklı switch seçeneği var, hangisi benim kafamdakine uygun? Farkları neler?
Genelde insanlar G Pro yellow alıyor. Bende de G Pro yellow var ama çok beğenmedim holy pandaları daha çok sevdim açıkçası. Ama tok ve güzel bir switch. Birbirine yakın gr olarakta sana kalıyor biraz burda seçim.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Genelde insanlar G Pro yellow alıyor. Bende de G Pro yellow var ama çok beğenmedim holy pandaları daha çok sevdim açıkçası. Ama tok ve güzel bir switch. Birbirine yakın gr olarakta sana kalıyor biraz burda seçim.
Nereden inceleyebilirim ses farkını? Holy panda falan anlamadım inanın ki :). GR olarak dediğiniz kütlesi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Nereden inceleyebilirim ses farkını? Holy panda falan anlamadım inanın ki :). GR olarak dediğiniz kütlesi mi?
Üstüne uyguladığınız kuvvet gibi düşünün. Örnek olarak ben hafif switchleri kullanamıyorum elim çarptığında bile tuşa yazıyor olarak algılıyor. Fakat ağır switchlerde tok bir şekilde basmadan yazmıyor o benim çok hoşuma gidiyor. Holy panda da ayrı bir switch bir klavye üzerinde gelmiyor sonradan alıp swaplamanız gerekiyor.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Üstüne uyguladığınız kuvvet gibi düşünün. Örnek olarak ben hafif switchleri kullanamıyorum elim çarptığında bile tuşa yazıyor olarak algılıyor. Fakat ağır switchlerde tok bir şekilde basmadan yazmıyor o benim çok hoşuma gidiyor. Holy panda da ayrı bir switch bir klavye üzerinde gelmiyor sonradan alıp swaplamanız gerekiyor.

Peki bugün alacak olsanız, hangi switchi alırdınız ikisi arasından? Yordum sizi kusura bakmayın. Ne çok sert olsun ne çok yumuşak :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Peki bugün alacak olsanız, hangi switchi alırdınız ikisi arasından? Yordum sizi kusura bakmayın. Ne çok sert olsun ne çok yumuşak :)
Açıkçası benim G Pro yellow'dan beklentim çok fazlaydı ama ben bir tık hayal kırıklığına uğradım. Şuan tercih edecek olsam flamingo switch tercih edip denemek isterdim. Hatta Flamingolar factory lubed vs olarak geliyor çok denemek isterim. Beğenmezseniz bendeki g prolar ile takaslarız :D

Klavye hot swap olduğu için switch değiştirebiliyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,019
Üyeler
166,136
Son üye
taahaa
Top Bottom