Neler Yeni

1000-3500 bandı klavye önerisi

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Enes
Bütçe
3500
Dostlar tam olarak nasıl bir başlık atmalıyım bilemedim ama... Kısaca açıkayacak olursam şöyle yazın bi sistem toplayacağım inşallah.Para biriktiriyordum bir süredir.Şu an da elimde 3500 lira kadar bi nakit var.Bunu da altına çevirip kenara mı atsam emin olamadım.Ekipman vs. fiyatları altından daha çok yükseliyor gibime geldi.Aklımda VGN S99 vardı normalde 3800'e çıkmış fiyatı.Belki VGN V87 olabilir kararsızım açıkçası.İlk olarak almalı mıyım yoksa yazı mı beklemeliyim? Eğer almalıysam model olarak öneriniz ne olur? Oyun oynamıyorum, siber güvenlikle ve yazılımla ilgileniyorum diyebilirim.Kısacası gecikme değeri raporlama hızı vs. den çok yazım hissiyatı önemli.VGN S99'daki gibi tok sesi olan bi switch olsun istiyorum.Ve fiyatı ne kadar aşağıda tutabilirsek benim için o kadar iyi olur.Kablosuz olursa setupda daha şık durur diye düşünüyorum.

Edit: Boyut olarak %75 veya daha büyük olabilir dostlar.En azından F tuşları olsun.

Son düzenleme:

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
yo
Dostlar tam olarak nasıl bir başlık atmalıyım bilemedim ama... Kısaca açıkayacak olursam şöyle yazın bi sistem toplayacağım inşallah.Para biriktiriyordum bir süredir.Şu an da elimde 3500 lira kadar bi nakit var.Bunu da altına çevirip kenara mı atsam emin olamadım.Ekipman vs. fiyatları altından daha çok yükseliyor gibime geldi.Aklımda VGN S99 vardı normalde 3800'e çıkmış fiyatı.Belki VGN V87 olabilir kararsızım açıkçası.İlk olarak almalı mıyım yoksa yazı mı beklemeliyim.Eğer almalıysam model olarak öneriniz ne olur? Oyun oynamıyorum, siber güvenlikle ve yazılımla ilgileniyorum diyebilirim.Kısacas gecikme değeri raporlama hızı vs. den çok yazım hissiyatı önemli.VGN S99'daki gibi tok sesi olan bi switch olsun istiyorum.Ve fiyatı ne kadar aşağıda tutabilirsek benim için o kadar iyi olur.Kablosuz olursa setupda daha şık durur diye düşünüyorum.

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok küçük ya, manyetik switch için oldukça uygun evet ama dediğim gibi hız gecikme değeri vs. çok da önemli değil açıkçası.Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın %75 ve üstü bir model düşünüyorum.Numpad kısmı olursa daha şık olur ama sanırım VGN S99 dışında numpadli düzgün model yok.Akko 5075B gibi modeller de olabilir.En azından F tuşları olsun.Fikir belirttiğiniz için teşekkür ederim bu arada.%68 olan fena değilmiş bu arada hocam onu düşünebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Dostlar tam olarak nasıl bir başlık atmalıyım bilemedim ama... Kısaca açıkayacak olursam şöyle yazın bi sistem toplayacağım inşallah.Para biriktiriyordum bir süredir.Şu an da elimde 3500 lira kadar bi nakit var.Bunu da altına çevirip kenara mı atsam emin olamadım.Ekipman vs. fiyatları altından daha çok yükseliyor gibime geldi.Aklımda VGN S99 vardı normalde 3800'e çıkmış fiyatı.Belki VGN V87 olabilir kararsızım açıkçası.İlk olarak almalı mıyım yoksa yazı mı beklemeliyim? Eğer almalıysam model olarak öneriniz ne olur? Oyun oynamıyorum, siber güvenlikle ve yazılımla ilgileniyorum diyebilirim.Kısacası gecikme değeri raporlama hızı vs. den çok yazım hissiyatı önemli.VGN S99'daki gibi tok sesi olan bi switch olsun istiyorum.Ve fiyatı ne kadar aşağıda tutabilirsek benim için o kadar iyi olur.Kablosuz olursa setupda daha şık durur diye düşünüyorum.

Edit: Boyut olarak %75 veya daha büyük olabilir dostlar.En azından F tuşları olsun.
Sarı siteden sıfır kutu aula f75 mantıklı olur. Çok profesyonel düşünüyorsan bütçe arttırıp w75 alabilirsin ama açıkçası ben o kadar para haketmediğini düşünüyorum.

Lientum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Palabıyık
Hocam çok küçük ya, manyetik switch için oldukça uygun evet ama dediğim gibi hız gecikme değeri vs. çok da önemli değil açıkçası.Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın %75 ve üstü bir model düşünüyorum.Numpad kısmı olursa daha şık olur ama sanırım VGN S99 dışında numpadli düzgün model yok.Akko 5075B gibi modeller de olabilir.En azından F tuşları olsun.Fikir belirttiğiniz için teşekkür ederim bu arada.%68 olan fena değilmiş bu arada hocam onu düşünebilirim.

Up
Hocam %60 isterseniz Redragon alabilirsiniz, illaha %75 üstü olsun diyorsanız Aula F75, MageGee, HyperX, Razer gibi markalardan düşünebilirsiniz.

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Enes
Sarı siteden sıfır kutu aula f75 mantıklı olur. Çok profesyonel düşünüyorsan bütçe arttırıp w75 alabilirsin ama açıkçası ben o kadar para haketmediğini düşünüyorum.
Hocam sarı siteden almak istemiyorum ya.Bu tavrım itici gelebilir kusura bakmayın.Bir şey beğenmiyor gibi oluyor.Ama almışken sıfır ürün olsun istiyorum.Güven meselesi falan da var... W75 de fazla kaçar bana hocam.

Hocam %60 isterseniz Redragon alabilirsiniz, illaha %75 üstü olsun diyorsanız Aula F75, MageGee, HyperX, Razer gibi markalardan düşünebilirsiniz.
Teşekkürler hocam

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
yo
Hocam çok küçük ya, manyetik switch için oldukça uygun evet ama dediğim gibi hız gecikme değeri vs. çok da önemli değil açıkçası.Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın %75 ve üstü bir model düşünüyorum.Numpad kısmı olursa daha şık olur ama sanırım VGN S99 dışında numpadli düzgün model yok.Akko 5075B gibi modeller de olabilir.En azından F tuşları olsun.Fikir belirttiğiniz için teşekkür ederim bu arada.
ah hocam kacirdiniz wratih w75 onsiparisi.2-3 gün önce vardı 700 TL indirim kuponu veriyordu iyzico ile 3-3.5k ya falan geliyordu

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Enes
ah hocam kacirdiniz wratih w75 onsiparisi.2-3 gün önce vardı 700 TL indirim kuponu veriyordu iyzico ile 3-3.5k ya falan geliyordu
Nasipte yokmuş diyelim hocam.Ya açıkçası klavyeye o kadar para vermek de pek içime sinmiyor.Dediğim gibi yazı yazıcam genel olarak oyula pek işim yok.Elimi çok yormasın hoş tatmin edici bi sesi olsun tek isteğim bu aslında.

Fikirleriniz için tekrardan hepinize teşekkür ederim.

Top Bottom