alınmaz
Hocam 1000tlye göre güzel alınmayacağını bende biliyorum az çokalınmaz
parolapara hesabın varsa 1100e denk gelir![]()
BIGBIG WON Aether Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
geri çekebiloz mu parayıalınmaz
parolapara hesabın varsa 1100e denk gelir![]()
BIGBIG WON Aether Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
evet 800+ ilk harcamana özel 400 tl hediye veriyor yani 1600 ödeyeceksin 400 para verecek onuda bankana çekeceksingeri çekebiloz mu parayı
evet 800+ ilk harcamana özel 400 tl hediye veriyor yani 1600 ödeyeceksin 400 para verecek onuda bankana çekeceksin
taksit işini bilmiyorum önceden daha fazla vermiyordu da millet genelde iyzico ile birlikte parolapara kullanıp alıyordu ama iyzico bu sitede geçmiyor diye biliyorumbunu taksite falan bölemioz de mi, önceden daha fazla vermiyor muydu bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiçbir fikrim yokyurtdışından falan daha ucuza bir ürün gelmez de mi
shein de yüzde 70 e varan indirimler falan oluyordu
modellerini falan bilmiyorum özelliklerini de ki o ürünün ya gümrükte ya da sepette vergiside olacakÖrneğin bu çok ucuz
Alacam sanırım bunu şu dediğin uygulama gibi bir şey var mı başka hata veriyormodellerini falan bilmiyorum özelliklerini de ki o ürünün ya gümrükte ya da sepette vergiside olacak
- Hall Effect analog
- Hall Effect trigger
- Ekranı var özelleştirme yapabileceğin
- 1000Hz polling rate
- Ekstra 2 makro tuşu
- Uygulama desteği
- Multi platform
attığım ürünün normal bir gamepadden farkı