Steam de download hız sınırlayıcı açık olabilir. Kontrol ettiniz mi?70 mb down 7 mb upload kullanıyordum yeni geçiş yaptım. Ortalama 850 down 920 upload alıyorum ancak indirme hızım hala google, steam gibi yerlerde aynı max 10 mb indiriyor saniyede. Yükleme hızımda aynı. Napabilirim?
hocam onu nasıl kontrol edebiliriz anlatabilir misinizSteam de download hız sınırlayıcı açık olabilir. Kontrol ettiniz mi?
Ettim değişen bir şey yok.Steam de download hız sınırlayıcı açık olabilir. Kontrol ettiniz mi?
Turknet kendisi bağladı tüm kabloları. Ek olarak Ugreen kaliteli kablom var ancak değişen bir şey yok.hocam bende 100mbit paket kullanıyorum wifi ile bağlantıda 127 download 20 upload alıyorum yine wifi ile bağlantıda saniyede 10mb iniyor steamde acaba ethernet kablonda problem olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam onu nasıl kontrol edebiliriz anlatabilir misiniz
İşte öyle bir şeyse bilgim yok. Bilen biri anlatıp çözebiliro zaman bi müşteri hizmetlerini aramanda fayda olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya bilgisayarın kabul ettiği max indirme hızı tarzında bir şey olabilir mi
Steam//Ayarlar//İndirmeler kısmında görünür.hocam onu nasıl kontrol edebiliriz anlatabilir misiniz
dostum biri açıklarsa beni de etiketler misin ben de merak ettim sorunun kaynağı ve çözümünüİşte öyle bir şeyse bilgim yok. Bilen biri anlatıp çözebilir