Neler Yeni

Turkcell Superonline 1000 mbit hız sorunu

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,300
İsim
Diyarhan
gigabit lite kapalı. speed duplex 1 gbps full duplex

hepsini denedim 45 mbit'e kadar çıkabildim :'(

Kablosuz bağlantıda 1000mbit gibi bir beklentim yok mobil cihazlarıma 200 versin yeter aslında ama maalesef 45 alıyorum şu anda.

@rrecko arkadaşımızın önerdiği modemi temin edebileceğimi iletti müşteri hizmetleri. Bu modem arasında devasa bir fark olur mu? Sözün özü bu paraya değer mi?
senin modem wifi6 olmadan 1000 veremezler. h3600 kullanıyorum öneriirm. Fazla büyük ve ont ayrı. huawei olan da güzel

shujirea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Kerem
Hepinize cevapları için çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdınız. Yarın modem değişimi yapılırsa sizleri bilgilendireceğim konu ile alakalı bilgilendireceğim.

rrecko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Recep MARAŞ
gigabit lite kapalı. speed duplex 1 gbps full duplex

hepsini denedim 45 mbit'e kadar çıkabildim :'(

Kablosuz bağlantıda 1000mbit gibi bir beklentim yok mobil cihazlarıma 200 versin yeter aslında ama maalesef 45 alıyorum şu anda.

@rrecko arkadaşımızın önerdiği modemi temin edebileceğimi iletti müşteri hizmetleri. Bu modem arasında devasa bir fark olur mu? Sözün özü bu paraya değer mi?

ilk huwai marka modem kullandım hızları aynı fakat, online oyun oynuyorsan misal knight online gibi huwai modem'de ben sorun yaşadım karakter dc oluyordu, 2 günlük cihazda değiştirdiler sorun yine düzelmedi, 3. sefer zte marka modem istedim, 1 yılı aşkın sıfır sıkıntı yaşadım.

shujirea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Kerem
ilk huwai marka modem kullandım hızları aynı fakat, online oyun oynuyorsan misal knight online gibi huwai modem'de ben sorun yaşadım karakter dc oluyordu, 2 günlük cihazda değiştirdiler sorun yine düzelmedi, 3. sefer zte marka modem istedim, 1 yılı aşkın sıfır sıkıntı yaşadım.
tercih olarak ZTE isteyeceğim sizin yorumunuz üzerine bakalım temin ederler umarım.

Güncelleme: Acil işim çıktıgından dolayı 1 hafta şehir dışı yapacağım. ZTE modem getirdiler taktikar fakat deneme firsatim olmadı.

Son düzenleme:

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Fatih
tercih olarak ZTE isteyeceğim sizin yorumunuz üzerine bakalım temin ederler umarım.

Güncelleme: Acil işim çıktıgından dolayı 1 hafta şehir dışı yapacağım. ZTE modem getirdiler taktikar fakat deneme firsatim olmadı.
Hocam ne oldu? Wifi üzerinden kac mbps alıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35