- Bütçe
- 5000
Merhaba, dün itibari ile artan fiyatlardan dolayı TurkNet 100 Mbps fiber paketten Comnet 1000 Mbps fiber pakete geçtim lakin Wi-Fi üzerinden aldığım maksimum hızın 500 Mbps olduğunu gördüm. Kullandığım modem Tenda V12 AC1200 modemi 5GHz bandında 867 Mbps destekliyor benim de kablolu üzerinden aldığım değerde 930 Mbps banında yanı 867 Mbps alınabiliyorsa yeterli bir değer. Neden hızım 500 Mbps'yi geçmiyor olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Genel olarak araştırma yaptığımda gigabit internet kullananlarda wi-fi hız testi yapan göremedim,
sadece linkteki modem ile yapılan testi gördüm ve pahalı olmasına rağmen alınan gigbit hızı yansıtamadığını gördüm, bu imkansız bir olay mı ,değilse gigabit interneti wi-fi üzerinden alabilmek adına router öneririniz var mı? Forumda çok fazla Mercusys MR80X önerilmiş bu modemle gigabit hızları wi-fi üzerinden alabilir miyim? Kablo işleri ile uğraşmak istemiyorum o yüzden wi-fi üzerinden hızı almak istiyorum,yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
MSI RadiX AX6600 WiFi 6 Tri-Band Gaming Router | ITOPYA
MSI RadiX AX6600 WiFi 6 Tri-Band Gaming Router En iyi fiyat seçenekleri ile RADIX AX6600 ITOPYA'da
www.itopya.com
sadece linkteki modem ile yapılan testi gördüm ve pahalı olmasına rağmen alınan gigbit hızı yansıtamadığını gördüm, bu imkansız bir olay mı ,değilse gigabit interneti wi-fi üzerinden alabilmek adına router öneririniz var mı? Forumda çok fazla Mercusys MR80X önerilmiş bu modemle gigabit hızları wi-fi üzerinden alabilir miyim? Kablo işleri ile uğraşmak istemiyorum o yüzden wi-fi üzerinden hızı almak istiyorum,yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.