yeni giganete geçtim biraz araştırdım bu ssd arkadaşlar benim monster laptop steamde indirme yaparken anlık 0'a düşüyor sonra birdaha indiriyor yine 0'a düşüyor yine indiriyor ssd internet hızına yetişemiyor mu?
İnternetin kesiliyor olabilir mi?yeni giganete geçtim biraz araştırdım bu ssd arkadaşlar benim monster laptop steamde indirme yaparken anlık 0'a düşüyor sonra birdaha indiriyor yine 0'a düşüyor yine indiriyor ssd internet hızına yetişemiyor mu?
Alıntıyı görüntüle
ssd ile alakası yok steam sunucuları ile alakalı. Anlık yoğunluğa bağlı sunuculardaki 5 10 dk sonra düzelir düzelmezse sunucu değiştir steam ayarlarındanyeni giganete geçtim biraz araştırdım bu ssd arkadaşlar benim monster laptop steamde indirme yaparken anlık 0'a düşüyor sonra birdaha indiriyor yine 0'a düşüyor yine indiriyor ssd internet hızına yetişemiyor mu?
Alıntıyı görüntüle
hız testi yaparken kesilme felan olmuyorİnternetin kesiliyor olabilir mi?
vodafone den aldım 12 ay 709 tl vodafone telefonunda da varsa 90tlde ordan indirim yapıyorlar altyapın yoksa vermezler diye biliyorumkonuyla alakasız ama giganet nasıl iyi midir? sözleşmesiz falan veriyolarmış interneti. üstelik alt yapınız yoksa bile kapınıza gelip hallediyoruz falan diyorlar bunlar nasıl vaatler sende de böyle mi oldu
2-3 saat ara ara denedim hep aynı şeyi yapıyor 0a düşüyor anlık sonra yine indirmeye devam ediyor ssd hızıyla alakalı diye yazmışlar hep yoksa samsung pro ssd alıcamssd ile alakası yok steam sunucuları ile alakalı. Anlık yoğunluğa bağlı sunuculardaki 5 10 dk sonra düzelir düzelmezse sunucu değiştir steam ayarlarından
1000e 100 709tl vodafone ev interneti işyerinde olduğum için dün çekmiştim bu foto varbu nasıl site la altyapı sorgulama yok paketlerin detayları yok
İndirme önbelleğini ve indirme sunucusunu değiştirmeyi denedinmi?1000e 100 709tl vodafone ev interneti işyerinde olduğum için dün çekmiştim bu foto var
bi gireyim bahtıma kaç çıkıyor bakayım dedim adam akıllı yapmamışlar detaylı bilgilendirme bile yokbu nasıl site la altyapı sorgulama yok paketlerin detayları yok
İndirme önbelleğini ve indirme sunucusunu değiştirmeyi denedinmi?
türkiye arasında değiştirdim istanbul ankara yaptım ama hep aynı şeyi yapmıştı anlık düşüyor 0'a sonra devam ediyor ama akşam yine deneyeyim ssd sıkıntı yoksa ssd almama gerek yok ozamanSteamle alakalı bir sorun ssd ile alakası yok indirme sunucunu değiştir ukraynaya falan al her 0 olduğunda değiştir başka sunucudan devam et
Epic gameste kesiliyormu peki hocam indirme denedinmi?türkiye arasında değiştirdim istanbul ankara yaptım ama hep aynı şeyi yapmıştı anlık düşüyor 0'a sonra devam ediyor ama akşam yine deneyeyim ssd sıkıntı yoksa ssd almama gerek yok ozaman
riot valorant güncellerken baktım 80 90a çıkıp 0'a düşüp tekrar çıkıyordu ama steamden daha hızlıydı yani 0'a düşüp tekrar çıkmasıEpic gameste kesiliyormu peki hocam indirme denedinmi?