Neler Yeni

1000 tl altı Mekanik klavye önerisi

ZkeNp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Güner
Sorum yukarıdadır Klavyeyi Linear switch ( doğru yazmadıysam kırmızı switch gibi olanlar) arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus tuf k7 düşünüyorum

ya da aorus k1

Son düzenleme:

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Sorum yukarıdadır Klavyeyi Linear switch ( doğru yazmadıysam kırmızı switch gibi olanlar) arıyorum

Asus tuf k7 düşünüyorum

ya da aorus k1
kırmızı switch sessiz olmuyormu

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN

Flamesa

80+ Silver

Asus tuf k7 düşünüyorum

ya da aorus k1

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Evet diğerleirne göre daha sessiz
ben membran kullanıyorum yazılışı böyle galiba steelseries apex 3 750 tl civarı şuan hissiyatı falan inanılmaz bide ıp32 sertifiaksı galiba bi kaç kez su döküldü banamısın demiyor düşün derim

Caelius

80+ Silver

Asus tuf k7 düşünüyorum

ya da aorus k1
Yuzde atmis klavye sorun olmazsa Anne pro 2 k61 sk61 kemove snowfox 61 ve tk68 oneririm

bwNN

80+ Silver
ben membran kullanıyorum yazılışı böyle galiba steelseries apex 3 750 TL civarı şuan hissiyatı falan inanılmaz bide ıp32 sertifiaksı galiba bi kaç kez su döküldü banamısın demiyor düşün derim
O fiyata membran alınmaz ayrıca konu sahibi ben değilim.

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Yuzde atmis klavye sorun olmazsa Anne pro 2 k61 sk61 kemove snowfox 61 ve tk68 oneririm
anne prolar çok küçük değilmi ya bakmıştımda tasarımları çok güzel ama küçük gibi geldi

O fiyata membran alınmaz ayrıca konu sahibi ben değilim.
200 tlyede mekanik var 1000 tlyede kalitesinden bahsediyorum hissiyatı falan sesi hem var hem yok gibi konu sahibi olmadığını attıktan sonra farkettim pardon

bwNN

80+ Silver
anne prolar çok küçük değilmi ya bakmıştımda tasarımları çok güzel ama küçük gibi geldi

200 tlyede mekanik var 1000 tlyede kalitesinden bahsediyorum hissiyatı falan sesi hem var hem yok gibi konu sahibi olmadığını attıktan sonra farkettim pardon
Sıkıntı yok ama 1000 TL gibi bir ücrete hiç bir şekilde membran önerilmez alıcı membran almak zorunda değilse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,368
Üyeler
167,961
Son üye
fiyuuu
Top Bottom