Evetincehesap ta değil mi
Evetincehesap ta değil mi
Bu da olabilir bence bütçe varsa. Tam uyar böylece.İnceleme - 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥
Bugün sizlere Asus'un en güncel switchlerini kullandığı klavyesi Asus Rog Strix Scope Rx modelini inceleyeceğim. Klavyenin Fiyatı Ben klavyeyi indirimde 800₺'ye aldım güncel fiyatına aşağıdan ulaşabilirsiniz...forum.donanimarsivi.com
Razer Ergonomik Deri Bilek Desteği | ITOPYA
Razer Ergonomik Deri Bilek Desteği En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RC21-01470200-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
TKL bilek desteği bu tam boy değil.Bu da olabilir bence bütçe varsa. Tam uyar böylece.
Pardon hocamTKL bilek desteği bu tam boy değil.
Tam boy değil ama boyu gerçekten 37cm ise alınabilir aslında, daha önce ölçmemiştim klavyenin neresine kadar geliyor diye, 0,5cm daha olsa numpaddeki büyük 0'ın ortasına kadar geliyor.Pardon hocam
Kucuk ama soyle tus boyutlari faaln herseyi ayni numpadle falan isiniz yoksa alinabilir cunku gercekten fp urunler yazilimilari var attiklarimin bazilarinda hotswap var kablosuz var bicok sey bu ozellikler genelde 1200 usru klavyelrrde oluyor birde kaybettiginiz page up page down gibi tuslari fn combolariylada yapabiliyorsunuz yani aslinda alandan tasarruf ediyorsunuz ama bise kaybetmiyorsunuz.anne prolar çok küçük değilmi ya bakmıştımda tasarımları çok güzel ama küçük gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
200 tlyede mekanik var 1000 tlyede kalitesinden bahsediyorum hissiyatı falan sesi hem var hem yok gibi konu sahibi olmadığını attıktan sonra farkettim pardon