Neler Yeni

1000 TL altına Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Can
Bütçe
1000
Bütçem maksimum 1000 TL. O da fiyatına değecek bir kulaklık ise. Fakat tercihim 1000 TL altıdır.

Kulaklıkla ilgili tek bir isteğim var o da top şeklinde olanlardan olması.

QCY HT07 arcbuds gözüme çarptı sizce nasıldır? Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

istediğin top şeklinde değil ama zamanında 180 tl ye aliexpressten aldım hala kullanıyorum 2 yıl olacak neredeyse
Çok teşekkür ederim önerin için. Fakat özellikle top şeklinde olanlardan arıyorum.

1744469528113.png

bu tarz.

MoonWalk

80+ Bronze
Top tasarım da aranıyorsa fiyatına göre iyi modellerden. HT serisi olduğundan daha da alınabilir bir ürün.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
QCY için konuşacağım(H2 pro ve t13 kullanıcısı olarak). Malzeme kalitesi beklentin çok yüksek değilse ses kalitesi olarak gerçekten F/P dengeleri çok iyi. H2 Pro'da T13'de aynı bütçedeki rakiplerinden çok daha iyilerdi. (JBL, Philips vb.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde yazılım durumu var. Çok bi güncelleme desteği beklentin yoksa yeterli denilebilecek Ekolayzır ayarlı uygulamaları var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Can
QCY için konuşacağım(H2 pro ve t13 kullanıcısı olarak). Malzeme kalitesi beklentin çok yüksek değilse ses kalitesi olarak gerçekten F/P dengeleri çok iyi. H2 Pro'da T13'de aynı bütçedeki rakiplerinden çok daha iyilerdi. (JBL, Philips vb.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde yazılım durumu var. Çok bi güncelleme desteği beklentin yoksa yeterli denilebilecek Ekolayzır ayarlı uygulamaları var.
Hocam açıkçası çok bir beklentim yok, ses kalitesi tost makinesinden çıkıyor gibi olmasın yeterli.

Ara sıra bir yerlere giderken müzik dinlerim, ara sıra film falan izlerken takarım o kadar.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Hocam açıkçası çok bir beklentim yok, ses kalitesi tost makinesinden çıkıyor gibi olmasın yeterli.

Ara sıra bir yerlere giderken müzik dinlerim, ara sıra film falan izlerken takarım o kadar.
T13 tatmin ediciydi, bu eder diye tahmin ediyorum. Yani öyle patlamalı çatlamalı bir ses vermez tahminimce. Tabi kullanmadığım için garantisini veremem ama QCY'den öyle bir şey beklemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Can
T13 tatmin ediciydi, bu eder diye tahmin ediyorum. Yani öyle patlamalı çatlamalı bir ses vermez tahminimce. Tabi kullanmadığım için garantisini veremem ama QCY'den öyle bir şey beklemem
T13 kullanan arkadaşım var gayet memnun. Tahminimce HT07de memnun eder. Teşekkür ediyorum yorumların için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,909
Üyeler
171,999
Son üye
emirhanistann
Top Bottom