1000 TL Ayakkabı Önerisi

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,187
Düztabanım, her ayakkabıyla rahat edemiyorum. 1000 liraya kadar rahat, kolay deforme olmayacak ayakkabı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Baktığım bazı ayakkabılar:

En iyi rahat edeceğin ayakkabı skechers markası ama tabanı arch fit olanlardan al derim..

Adidas asla tavsiye etmiyorum. Taban teknolojisi konusunda sınıfta kalan bir marka. Asla rahat edemezsin. Under Armour cloud foam tabanları aşırı rahat ama görünüşleri pek estetik olmayabilir. Skechers da çabuk eskiyor.

Nike Air Max Impact 3

1000 liraya ayakkabı almak mantıklı mı ben hep 200 tllik bütçeyle ayakkabıcıya gidiyorum ortalama 2 sene kullanıyorum ayakkabımı

Adidas runfalcon ve response-run alma sakın fotoğrafta durduğu gibi değil asla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000 liraya ayakkabı almak mantıklı mı ben hep 200 tllik bütçeyle ayakkabıcıya gidiyorum ortalama 2 sene kullanıyorum ayakkabımı

Hoşgeldin ayak yamukluğu ve bel fıtığı.

Adidas runfalcon ve response-run alma sakın fotoğrafta durduğu gibi değil asla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoşgeldin ayak yamukluğu ve bel fıtığı.
LAĞN, ayak yamukluğu niye, ayak yamukluğu tamam da, bel fıtığı ne alak, ayakkabı alıyom 200-300 tl'e, rahat mı rahat, çakma deri de yok, alt tabanıda gayet rahat.

Vans Old Skool.

Düztabanım, her ayakkabıyla rahat edemiyorum. 1000 liraya kadar rahat, kolay deforme olmayacak ayakkabı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Baktığım bazı ayakkabılar:

nike tan alırsanız web sitesinden indirimleri takip edin 1000 tl ve altına düşüyor 1400 tl lilk ayakkabı 850 tl olmuştu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,049
Üyeler
184,098
Son üye
Mustyy17
Geri