Neler Yeni

Çözüldü✓ 1000 TL bandında mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Ömer Metin
Bütçe
1000
şuan kullandığım mouse asus tuf m3 (gen 2 olan değil ilk versiyonu) mümkün mertebe kablosuz mouse kullanmak isterim fakat kablolu ve güzel bir kaliteye sahip mouse olursada almayı isterim

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Harvey
steelseries rival 3 wirless kullanıyorum 2-3 senedir 1400tl fiyatı var akakçede en ucuz bütçen çıkarsa alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Ömer Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

daha iyisi yok bu fiyata türkiyede muadili 3 4 k ya anca bulursun
hocam bu markayı çok fazla görmeye başladım nasıl marka kullanan varsa veya incelemesi varsa atabilirmisiniz bide temudan daha önce bir şeyler sipariş etmedim yeni düzenlemeyle gümrüğe takılma tarzı muhabbetler olurmu acaba?

pcmasterrace

80+ Bronze
hocam bu markayı çok fazla görmeye başladım nasıl marka kullanan varsa veya incelemesi varsa atabilirmisiniz bide temudan daha önce bir şeyler sipariş etmedim yeni düzenlemeyle gümrüğe takılma tarzı muhabbetler olurmu acaba?
ben kullanıyorum neredeyse 10 gündür mükemmel bu paraya nimet takılma olmaz merak etme herkes aldı niye takılsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Ömer Metin
hocam az önce baktım vergiyle beraber 1500 tl civari oluyor mümkün mertebe en fazla 1200 tl fiyatında arıyorum ben

Thadox

80+ Bronze
hocam az önce baktım vergiyle beraber 1500 tl civari oluyor mümkün mertebe en fazla 1200 tl fiyatında arıyorum ben
Hiç borç falan da mı bulamazsın çünkü harbiden kaçmaz fırsat. Sen bi fareyi incele ne demek istediğimizi anlarsın.
Kablosuz olarak tr de en fp farelerden biri şu an furylevel z1 ama bu da ne yazık ki bütçeni aşıyor. Bu bütçede kablolu almak çok daha mantıklı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Ömer Metin
hocam alabilirim aslında ama sonra beğenmezsen falan iade ederken vergi dahil edliyormu temudan daha önce hiç alışveriş yapmadım daha ilk yapışımda bu tarz bi sorunla karşılaşmak istemem açıkçası

pcmasterrace

80+ Bronze
1200 liraya bunun 50 gömlek altını alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam alabilirim aslında ama sonra beğenmezsen falan iade ederken vergi dahil edliyormu temudan daha önce hiç alışveriş yapmadım daha ilk yapışımda bu tarz bi sorunla karşılaşmak istemem açıkçası
eğer bozuk çıkarsa vergiyi iade ediyorlar beğenmeme şansın yok çünkü bu mouse un piyasada daha üstü yok neredeyse

Thadox

80+ Bronze

Bozuksa vergi iadesi oluyor ama keyfi bir iade de sanırım vergi iadesi olmuyor. Detaylı bilgiyi temsilciden alırsın. Ama beğenmemen imkansız, hani kablolu öneririz onu beğenmeyebilirsin ama bunu kesin beğenirsin ya. Almadan önce youtube da ve forumda açılan incelemelere de bak yine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Ömer Metin
biraz bütçemi aşarak dediğiniz ajazz aj159pro mouse'u aldım elime ulaşınca her hangi bir sıkıntı olursa forumda bir yerlerde belirtirim (Forumda o kadar çok övgülü mesaj gördüm ki kötü bir ürün olmaz diye düşünüyorum umarım)

Top Bottom