- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Bütçe
- 1000
Dostlar 800 1000 civarı Amazon üzerinden bt kulaklık önerilerinizi alabilir miyim? Spesifik bir şartım yok genel olarak iyi olsun yeter. Amazon şart.
haylou t15 bakabilirsinDostlar 800 1000 civarı Amazon üzerinden bt kulaklık önerilerinizi alabilir miyim? Spesifik bir şartım yok genel olarak iyi olsun yeter. Amazon şart.
Dostlar 800 1000 civarı Amazon üzerinden bt kulaklık önerilerinizi alabilir miyim? Spesifik bir şartım yok genel olarak iyi olsun yeter. Amazon şart.
İlk baktığım buydu ama 800e pasajda görünce elim varmadı, hala aklımda bu. Teşekkürler öneri için.
Şu an o var bi kulağımda, diğer teki az önce metroya düştü Se2 daha kalitelidir bundan galiba.haylou t15 bakabilirsin
edit: yada bakma o fiyat ne öyle
bende de var bu kulaklık ben 167 tl gibi bir fiyata almıştım zamanında. Şuan kulaklığın iç kısmındaki toz kaçmasın diye duran filtre yokİlk baktığım buydu ama 800e pasajda görünce elim varmadı, hala aklımda bu. Teşekkürler öneri için.
Şu an o var bi kulağımda, diğer teki az önce metroya düştü Se2 daha kalitelidir bundan galiba.
En azından kulaklığın varbende de var bu kulaklık ben 167 TL gibi bir fiyata almıştım zamanında. Şuan kulaklığın iç kısmındaki toz kaçmasın diye duran filtre yok
Bu alınmaz
Jabra elite 3 güzel bayaBaşka önerisi olan var mı arkadaşlar?
Neden alınmaz? Arkadaşlarım kullanıyor se2 baya memnunlar.Bu alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jabra elite 3
Jabra elite 3 güzel baya
Benimde arkadasim kullaniyo fakat soldan az ses gelme sorunu var jabra üstelik ses kalitesinde çok çok iyi hocamNeden alınmaz? Arkadaşlarım kullanıyor se2 baya memnunlar.
Tamamdır hocam buna da bakayım, soundpeats air 4 pro, anker life note 3i, dot 3i falan nasıl biliyor musunuz? Başka tavsiyeniz var mı?Benimde arkadasim kullaniyo fakat soldan az ses gelme sorunu var jabra üstelik ses kalitesinde çok çok iyi hocam