Neler Yeni

1000 TL bütçe Bluetooth kulaklık onerisi

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
Qcy melobuds.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Samsung Galaxy buds fe olabilir. Ben buds 2 kullanıyorum otobusteyken gürültü engellemeye sesi baya kesiyor. Fe de benzer diye duymustum ama fiyatları farkı baya fazla . Buds 2 vs buds fe yazıp izle ona göre bak.
Hepsiburadada yeni hesap açıp SELAM100 kodunu kullanırsan 100 TL indirim alabilirsin.
buds fe patlıyor alırken dıkkatlı olun

Gurkanpiro

80+ Platinum

Conican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Gerçekten böyle bir şey varsa almasın arkadaş o zaman . Yeni mi oldu bu olay kaç kişinin başına gelmiş. Benim kulaklıkta bir sorun yok . Eskiden fe modelini kullanmıştım suanki buds 2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sadece müzik dinleyeceğim ve gürültü engelleme olursa mükemmel olur önerilerinize açığım 1000 TL ye kadar ödeyebilirim şimdiden teşekkürler
Siz bir technopat foruma da danışır mısınız . Buds fe yi sorun

baymit2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ümit uras
Hocam o olay 1 kere yaşanmış şuana kadar. Başka yaşayan yok. Sorunlu ürünler her yerde çıkabilir. Belki binlerce kullanıcının memnun olduğu bir modeli bir kişide patladı diye bu model alınmaz gibi bir genelleme yanlış

Conican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Hocam o olay 1 kere yaşanmış şuana kadar. Başka yaşayan yok. Sorunlu ürünler her yerde çıkabilir. Belki binlerce kullanıcının memnun olduğu bir modeli bir kişide patladı diye bu model alınmaz gibi bir genelleme yanlış
Haklısınız , ben arkadaşın içine bir korku düşer diye technopat foruma da sorsun dedim . Çünkü hiçbir yorumda bu olay yaşanmamis . İlk defa duydum . Arkadaş korktusysa hiç almaz şimdi .

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Mahir Cengiz
Top Bottom