Arkadaşlar kasa ve psu dan anlamıyorum 1000 TL bütçem var içinde psu bulunan ısınmayacak kasa önerisinde bulunurmusunuz ?
coller master al bence hem psu sertifikası da varArkadaşlar kasa ve psu dan anlamıyorum 1000 TL bütçem var içinde psu bulunan ısınmayacak kasa önerisinde bulunurmusunuz ?
Bende Xigmatek Sirocon III Rainbow Fanlı temperli kasa 600W 80 var;Arkadaşlar kasa ve psu dan anlamıyorum 1000 TL bütçem var içinde psu bulunan ısınmayacak kasa önerisinde bulunurmusunuz ?
öyle bi açı var ki kasayı küçücük bi şey sandımBende Xigmatek Sirocon III Rainbow Fanlı temperli kasa 600W 80 var;
Önde 3, arkasında 1 adet fanı var.
Saatlerce oyun oynayıp bilgisayarı kapattığımda hiç ısınmıyor, hatta havalar biraz soğukken camına dokunduğumda buz gibi oluyordu.
Tasarım olarak bence kötü rengi değişmiyor ama PC sağlığı açısından başarılı
130 ekran Smart Led Tv' nin yanındaöyle bi açı var ki kasayı küçücük bi şey sandım
tasarım derdim yok rgb olsa olmasa fark etmez işlevi önemlidirBende Xigmatek Sirocon III Rainbow Fanlı temperli kasa 600W 80 var;
Önde 3, arkasında 1 adet fanı var.
Saatlerce oyun oynayıp bilgisayarı kapattığımda hiç ısınmıyor, hatta havalar biraz soğukken camına dokunduğumda buz gibi oluyordu.
Tasarım olarak bence kötü rengi değişmiyor ama PC sağlığı açısından başarılı
psu ek olarak alınca bütçemi aşıyor biraz sisteme ilerde ekran kartı da eklemeyi düşünüyorum sistemde asus tuf b450 plus amd 5 3600 rtx 1660 s var ayrıca 3200mhz 2x8 ram 500gb m2ssd bulunuyorİlla içinde psu olmak zorunda mı? Ayrıca hangi parçaları kullanacaksınız? Ona göre kaç W gerektiğine bakalım.