Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Xbox kolu tüm oyunları sorunuz algılar çünkü Microsoft un kolu. bide Xbox 9. Nesil in çakması yok
Yokhocam sahtesi yok derken nasıl yani? Çinliler falan çakmıştır anında
Param güvende ile anlaşın bide garanti durumunu sor satıcıyaböyle bir şey buldum hocalarım yorumları da bayağı iyi. Ne diyorsunuz şüphe uyandıran bir tarafı var mı?
Hocam birde bunu PC için mi alacaksın koluböyle bir şey buldum hocalarım yorumları da bayağı iyi. Ne diyorsunuz şüphe uyandıran bir tarafı var mı?
Bluetooth apartın varmı yoksa laptop mu kullanıyorsun hocamilk aşamada evet hocam. fifa rdr2, GoW gibi oyunlar için alıcam
hocam peki microsoft üzerinden kayıt yaptırmadıysa normal fatura istemem gerek değil mi?Fatura isteyin ve Microsoft üzerinden kayıt yaptırdıysa Garanti durumunu sorun size videolu kayıt şekilde göndersin ve Microsoft sitesinde F5 atmasını isteyin yani garanti süresinin üzerinde oynama yapmaması açısından eğer her şey uygunsa satıcı gerçekten dürüst ise param güvende ile satın alabilirsiniz.
laptop hocamBluetooth apartın varmı yoksa laptop mu kullanıyorsun hocam
nluettoth aparatı ile kullanacak olsam sorun mu yaşarım anlamadım tam olarak?hocam peki microsoft üzerinden kayıt yaptırmadıysa normal fatura istemem gerek değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
laptop hocam
Evet kesinlikle Gamepad'in faturası sizde olsun %80 ihtimalle kaydetmiştir size gösterecektir.hocam peki microsoft üzerinden kayıt yaptırmadıysa normal fatura istemem gerek değil mi?
laptop hocam
Mantıklı o zman PC için alsaydın Bluetooth apartı önerecektimhocam peki microsoft üzerinden kayıt yaptırmadıysa normal fatura istemem gerek değil mi?
laptop hocam
siz yine de önerin hocamMantıklı o zman PC için alsaydın Bluetooth apartı önerecektim
Ne gibi bir etiket?bir de fotoğraflarda kolun üzerinde etiket falan yok o dikkatimi çekti. Normaldir değil mi?
siz yine de önerin hocam