Arkadaslar Ryzen 3 1200 modelini almak istiyorum Gt 730 4 gb 128 bit ekran kartimin yanina valorant açsın yeter zaten 1024x768 low ayarlarda oynuyorum kaç fps alırım uyumlu olurmu darboğaz yaparmı öneriniz var mı ?
Anakartım onu desteklermi bilmiyorum bide o işlemciyi alırsam sanırsam anakartımı değiştirmem lazim bu arada şuan ki anakartım (hp combaq dc7900 convertible minitower) o dediginiz işlemciyi alabilirim bütcem var o kadarÇok az daha arttırabilirsen 10100F var. Ryzen 3 1200'den çok daha performanslı. 10100F düşünmez misin?
Bilgisayarı biraz araştırdım. AMD bir işlemci için anakartı yenilemen şart. İntel tarafındaysa senin anakartın soketi yeni nesil İntel işlemcileri desteklemiyor. İşlemci değişikliği için her iki durumda da bir anakart değişikliği gerekiyor yani.Anakartım onu desteklermi bilmiyorum bide o işlemciyi alırsam sanırsam anakartımı değiştirmem lazim bu arada şuan ki anakartım (hp combaq dc7900 convertible minitower) o dediginiz işlemciyi alabilirim bütcem var o kadar
Evet amd anakart falan ucuz islemciside öyle intel anakartlar hakkinda pek bi fikrim yok hangisi destekler hangisi desteklemez bilemiyorum amd daha mantikli geliyorBilgisayarı biraz araştırdım. AMD bir işlemci için anakartı yenilemen şart. İntel tarafındaysa senin anakartın soketi yeni nesil İntel işlemcileri desteklemiyor. İşlemci değişikliği için her iki durumda da bir anakart değişikliği gerekiyor yani.
AMD anakart alırsan önü açık olur yani ileride daha güçlü bir işlemci takabilirsin ama şu haliyle baktığımda İntel daha ekonomik oluyor çünkü AMD işlecilerin fiyatı uçmuş.Evet amd anakart falan ucuz islemciside öyle intel anakartlar hakkinda pek bi fikrim yok hangisi destekler hangisi desteklemez bilemiyorum amd daha mantikli geliyor
İşte en ucuzu ryzen 3 1200 diğerleri çok pahalıAMD anakart alırsan önü açık olur yani ileride daha güçlü bir işlemci takabilirsin ama şu haliyle baktığımda İntel daha ekonomik oluyor çünkü AMD işlecilerin fiyatı uçmuş.
100+ alirsin islemcin 1200 AF modeli ve ram in en az 8gb 3000mhz iseArkadaslar Ryzen 3 1200 modelini almak istiyorum Gt 730 4 gb 128 bit ekran kartimin yanina valorant açsın yeter zaten 1024x768 low ayarlarda oynuyorum kaç fps alırım uyumlu olurmu darboğaz yaparmı öneriniz var mı ?
Af modelini de alabilirim normal olanı da arasındaki fark ne ve ram 8gb 3000mhz değil100+ alirsin islemcin 1200 AF modeli ve ram in en az 8gb 3000mhz ise
Af modeli cok daha iyiAf modelini de alabilirim normal olanı da arasındaki fark ne ve ram 8gb 3000mhz değil
Af modeli cok daha
Valorant 1024x768 de kaç fps alırım low ayarlarda lol de falan ram değerlerim 6gb her bir ram 800 mhz ama yükselteceğim onu daAf modeli cok daha iyi
O islemciyi o anakarta takamazsin ram ve anakartda alman gerekecek en az 8gb 3000mhz ram alsan islemcide 1200 Af modeli olursa 100fps civari alirsinValorant 1024x768 de kaç fps alırım low ayarlarda lol de falan ram değerlerim 6gb her bir ram 800 mhz ama yükselteceğim onu da
Sen bilirsin.İşte en ucuzu ryzen 3 1200 diğerleri çok pahalı