Şanlıurfa burada 2.el parça yok maalesefSadece ilk olanı çok iyi diğerleri çöp
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hangi şehirde oturuyorsun?ona göre 2. El sistem toplayalım
Dışarıdan toplasam sakıncası olur mu?Şanlıurfa burada 2.el parça yok maalesef
Yok, hangi şehirden olursa olsunDışarıdan toplasam sakıncası olur mu?
Bu arada Xeon işlemcili ilanın linkini atar mısın lütfen
Ekran kartı,GTX 460,400TL: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...5-768-mb-192-bit-ekran-karti-1038782947/detayYok, hangi şehirden olursa olsun
DegilSsd taktırman şart artık
120gb hdd adam olana çok bileDegil
1200 ise iyi fiyatHocam 1200 e alsam ne gibi eklemeler değişiklikler yapabilirim?
(RAM kesin değiştireceğim)
Aga sen benim 1000TL ye ne alabildiğimi gösteren mesaja baktın mı1200 ise iyi fiyat
Ki darboğaz hesaplama programı bana %10-15 darboğaz olduğunu gösteriyor (1080P)Ekran kartı,GTX 460,400TL: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...5-768-mb-192-bit-ekran-karti-1038782947/detay
Anakart ve işlemci,i7 640M(DARBOĞAZ OLABİLİR BİLMİYORUM ve RAM SOKETİNİN BİRİ BOZUK TEK KANAL ÇALIŞIYOR),350TL:
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
8GB DDR3 1600Mhz RAM,300TL:
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Güç kaynağı depolama, işlemci soğutucusu ve kasa hariç 1000TL civarı tuttu bence gayet iyi
Nasıl değil?Degil
adamın bütçesi 1 -2 k imiş dalga mı geçiyorsunNasıl değil?
Ne yükseltilebilir diye sormuş,bütçem yok dememiş ben de iyi kötü bir SSD alsın öncelik olarak çünkü bilgisayarın açılış hızı,dosyalar arasında gezinme,internette gezinme,oyun açılış hızı hepsi SSD ile alakalı durumlar,sadece ets oynayacak diye kestirip atmak çok yanlış düşünce. Windows 8.1 bile hdd de sıkıntı yapıyorken 11 nasıl yapmasın?adamın bütçesi 1 -2 k imiş dalga mı geçiyorsun
ets oynıyacak sadece parayı ssd ye verip ssd mi izlesin