Mr Yazıcı
80+ Bronze
Öyle bir video vardı 1 dakika.selam bana 1000 TL monitör dahil pc lazım topyabilirmisiniz.
Öyle bir video vardı 1 dakika.selam bana 1000 TL monitör dahil pc lazım topyabilirmisiniz.
aga sadece psuyu değiştirirsem o pc beni kaç yıl götürür bide cs 1.6 kaç fps oynatırAerocool VX serisi PSU ları önermiyorum. 2 haftadır bilgisaysrcıda çalışıyorum ve 2 bilgisaysr gördüm güç kaynakları gg olmuştu birinin sistemi yanmıştı birife sadece psu değiştirmişti. (Güç kaynakları vx500 ve 400 dü)
Düşük.aga sadece psuyu değiştirirsem o pc beni kaç yıl götürür bide cs 1.6 kaç fps oynatır
aga ben o pc deki sadece psuyu değiştirsem olurmu bide bu pc beni kaç yıl götürür ve cs 1.6 kaç fps oynarımAerocool VX serisi PSU ları önermiyorum. 2 haftadır bilgisaysrcıda çalışıyorum ve 2 bilgisaysr gördüm güç kaynakları gg olmuştu birinin sistemi yanmıştı birife sadece psu değiştirmişti. (Güç kaynakları vx500 ve 400 dü)
kaç yıl götürür agaBu video
Çok da değil ssd alırsan belki 1-2aga ben o pc deki sadece psuyu değiştirsem olurmu bide bu pc beni kaç yıl götürür ve cs 1.6 kaç fps oynarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaç yıl götürür aga
oo çok azmış ya 10 yıl götürmezmi bi 8 10 yıl ben sadece cs 1.6 ya benzer oyunlar oynuyom bide bu pc ets 2 kaldırırmıÇok da değil ssd alırsan belki 1-2
Kaldırır. Ben 512mb ekran kartı 4gb ram ile oynuyordumoo çok azmış ya 10 yıl götürmezmi bi 8 10 yıl ben sadece cs 1.6 ya benzer oyunlar oynuyom bide bu pc ets 2 kaldırırmı
CS 1.6 değil GO da oynatır yani. Sistem gereksinimleri çok düşük csgonunoo çok azmış ya 10 yıl götürmezmi bi 8 10 yıl ben sadece cs 1.6 ya benzer oyunlar oynuyom bide bu pc ets 2 kaldırırmı
1000 TL ye 10 yıl götüren PC bulmak imkansizdan öte bence hocamoo çok azmış ya 10 yıl götürmezmi bi 8 10 yıl ben sadece cs 1.6 ya benzer oyunlar oynuyom bide bu pc ets 2 kaldırırmı
selam bana 1000 TL monitör dahil pc lazım topyabilirmisiniz.
aga bi 5 yıl fln götürmezmi ya ben öyle çok sistem gereksinimi isteyen oyunlar oynamıyorum ets 2 cs 1.6 mta gibi oyunlar oynuyorum bbide mta kaç fps verir ve ets 2 kaç fps verir tamam cs 1.6 oynatır ama mta ve ets 2 kaç fps verir1000 TL ye 10 yıl götüren PC bulmak imkansizdan öte bence hocam
Troll olduğunuz aşırı belli hocaaga bi 5 yıl fln götürmezmi ya ben öyle çok sistem gereksinimi isteyen oyunlar oynamıyorum ets 2 cs 1.6 mta gibi oyunlar oynuyorum bbide mta kaç fps verir ve ets 2 kaç fps verir tamam cs 1.6 oynatır ama mta ve ets 2 kaç fps verir
ne trolü vallaha troll değilimTroll olduğunuz aşırı belli hoca