1000 tl mouse + klavye önerisi

Klavye olarak Redragon K512 öneririm.

Mouse olarak ise Gamepower İcarus şu anda Hepsiburada'da güzel bir fiyata satılıyor alabilirsiniz. Kendim de kullanıyorum son derece memnunum. Küçük bir mouse arıyorsanız tercihiniz bu olmasın ama. Bu eli tam dolduran türden.
https://www.hepsiburada.com/gamepower-icarus-gaming-rgb-mouse-10000dp-usb-siyah-p-HBV00000O4JRW?magaza=MTBİLİSİM&url_src=and-product-detail

Biraz para artar bunu da sistemin diğer parçaları için kullanabilirsiniz.

mouse olarak bütçe çok az da olsa artırılarak rival 3 alınabilir
aktif bir şekilde kullanıyorum memnunum açıkçası

Klavye olarak Redragon K512 öneririm.

Mouse olarak ise Gamepower İcarus şu anda Hepsiburada'da güzel bir fiyata satılıyor alabilirsiniz. Kendim de kullanıyorum son derece memnunum. Küçük bir mouse arıyorsanız tercihiniz bu olmasın ama. Bu eli tam dolduran türden.
https://www.hepsiburada.com/gamepower-icarus-gaming-rgb-mouse-10000dp-usb-siyah-p-HBV00000O4JRW?magaza=MTBİLİSİM&url_src=and-product-detail

Biraz para artar bunu da sistemin diğer parçaları için kullanabilirsiniz.
Knk klavye dün incehesap gaming gecesinden gamepower overlord blue switch aldım sıkıntılı bir klavye herhalde iade edecem senin dediğin klavye sıkıntı çıkarırmı

Knk klavye dün incehesap gaming gecesinden gamepower overlord blue switch aldım sıkıntılı bir klavye herhalde iade edecem senin dediğin klavye sıkıntı çıkarırmı
Evet aldığın klavyede tuş basmama sorunu var iade etmeni şiddetle tavsiye ederim.
Ben sana bu sebeple bu bütçede mekanik önermedim çünkü neredeyse hepsi sıkıntılı. Attığım klavyede en ufak bir sıkıntı yaşamazsın, membran ve mekanik hissiyatı veren güzel bir ürün.

Full klavye istersen önerimdir ben kırmızı switch kullanıyorum istersen mavide alabilirsin seçeneği mevcut
Bu arada Outemu Switch klavye

Full klavye istersen önerimdir ben kırmızı switch kullanıyorum istersen mavide alabilirsin seçeneği mevcut
Bu arada Outemu Switch klavye
Şu outemu switchleri önermeyin gözünüzü seveyim, yıllardır sorun yaşamayan kalmadı.

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim rival 3 ile redragon 512 alacağım

Oyun oynayacaksan Mouse klavye den daha önemli...

Bu fiyata daha iyisini bulamazsın içindeki sensör baya iyi...

dostum mouse olarak razer deathadder v2 mini alabilirsin klavye olarak gamepower ogre rgb olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,109
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri