Knk klavye dün incehesap gaming gecesinden gamepower overlord blue switch aldım sıkıntılı bir klavye herhalde iade edecem senin dediğin klavye sıkıntı çıkarırmıKlavye olarak Redragon K512 öneririm.
redragon k512 - Google Alışveriş
www.google.com
Mouse olarak ise Gamepower İcarus şu anda Hepsiburada'da güzel bir fiyata satılıyor alabilirsiniz. Kendim de kullanıyorum son derece memnunum. Küçük bir mouse arıyorsanız tercihiniz bu olmasın ama. Bu eli tam dolduran türden.
https://www.hepsiburada.com/gamepower-icarus-gaming-rgb-mouse-10000dp-usb-siyah-p-HBV00000O4JRW?magaza=MTBİLİSİM&url_src=and-product-detail
Biraz para artar bunu da sistemin diğer parçaları için kullanabilirsiniz.
Evet aldığın klavyede tuş basmama sorunu var iade etmeni şiddetle tavsiye ederim.Knk klavye dün incehesap gaming gecesinden gamepower overlord blue switch aldım sıkıntılı bir klavye herhalde iade edecem senin dediğin klavye sıkıntı çıkarırmı
Şu outemu switchleri önermeyin gözünüzü seveyim, yıllardır sorun yaşamayan kalmadı.Full klavye istersen önerimdir ben kırmızı switch kullanıyorum istersen mavide alabilirsin seçeneği mevcutPerformax G Xetra RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax G Xetra RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Performax G Xetra RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu arada Outemu Switch klavye
Güzel tercih hayırlı olsun.Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim rival 3 ile redragon 512 alacağım