Öneri 1000 ₺ Mouse Önerisi

Fradue

80+
Reaksiyon skoru
87
Bütçe
1000
Glorious model O kullanıyordum sanırım kablosu bozuldu faturası olmadığı için de garantiye gönderemiyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum bu fiyat bandında güzel bir mouse önerebilir misiniz? Yine glorious model o alayım mı?

Son düzenleme:
Glorious model O kullanıyordum sanırım kablosu bozuldu faturası olmadığı için de garantiye gönderemiyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum bu fiyat bandında güzel bir mouse önerir misiniz? Forumda gezerken xm1r, ajazz aj199 gibi mouselara rastladım düşünülebilirler mi? Bütçeyi biraz aşabilirim, şimdiden teşekkürler.
Hocam o fiyatlarda hangi mouse var bilmiyorum ama çok ucuz fiyatlara mouse'unuzu tamir ettirebilirsiniz matfixcustom sitesinden...

Hocam o fiyatlarda hangi mouse var bilmiyorum ama çok ucuz fiyatlara mouse'unuzu tamir ettirebilirsiniz matfixcustom sitesinden...
Sağolun hocam bakıcam siteye ve büyük ihtimalle gönderirim onarıma.

Hocam senin tecrüben var mı ? Şu an ihtiyacım yok ama lazım olursa aklımda bulunsun.
Hocam şöyle var mousumu tamir ettirmek için gönderdim ve mouse'um onlarda olmasına rağmen başka bir mouse almaya karar verdim. Mouse'uma piyasa fiyatından daha iyi bir fiyat biçtiler ve bana çok yardımları dokundu. Hizmetlerinden çok insan memnun durumda...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,506
Üyeler
190,755
Son üye
ykilegend
Geri