Neler Yeni

1000 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Lyraeh

80+
Katılım
23 Şubat 2021
Mesajlar
87
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Görkem Kaya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bundan önce hangi kulaklığı kullanıyordunuz? SteelSeries Arctis 1,3 kullanıp ses kalitesine güzel diyen insanlar gördüğüm için "ses kalitesi güzel" yorumlarına emin olamıyorum.
Şöyle söyleyeyim amacım kulaklığı pazarlamak değil tabii ki :D ama teknik özelliklere baktığımız zaman frekans aralığı standartın üstünde. Ben kulaklık hastasıyım skullcandy den tut sony kulaklıklarına kadar alt orta üst segment birçok kulaklık denedim kulak içi ve üstü. 699 TL şu an ki satış fiyatı v2x in ve gerçekten tatmin etti beni. He şunu da söylemeden geçmeyeyim ben oyun oynayan birisi değilim düşük frekans ve yüksek desibel bağımlısı sadece kalite arayan bi manyağım dalkşsdfjhoı. Skullcandy Crusher'ın yapay olarak ürettiği baslara yakın doğal bir bas veriyor ve ayarlamaları yaparak gayet güzel tizlere çıkabiliyor. Enstrümanların ne taraftan geldiğini çok kolay ayırt edebiliyorum ama oyun performansını bilmiyorum.
 

Cihangir

80+ Gold
Katılım
4 Mart 2021
Mesajlar
6,398
tabii ki de V2X hocam. Yaklaşık 1 sene oldu kullanmaya başlayalı. Hala kondisyonunda bozulma yok. Sesler tatmin edici, fps oyunlarında gerçek 7.1 kadar iyi bir şekilde sesleri duyabiliyorsun. Mikrofonu da bence çok başarılı.
corsair void elite kullanıyorum v2x geçmelimiyim pek memnun değilim corsair den
 

darkVE

80+
Katılım
24 Şubat 2021
Mesajlar
111
Arkadaşlar kulaklığı aldım(Blackshark V2 X ve geldi. An itibariyle şunu söylemek istiyorum. Kulaklık bu parayı hak etmiyor. Tahmin ettiğim gibi SteelSeries'ten bir farkı yok ama mikrofonu güzel. Ses kalitesi çok kötü gelen ses boğuk ve kalitesi düşük geliyor, bu kulaklığı ses kalitesi iyi diye tavsiye edenler sanırım kulaklığı test bile etmemiş ya da fonlanmış... Şarkı dinleme gibi bir şey aklınızdan bile geçirmeyin bile, şarkıyı dinlerken mideniz bulanıyor. "Gaming kulaklıkla şarkı mı dinlenir ya?" diyenlere aldanmayın, ne yapacağım şarkı dinlerken kulaklığı mı değiştireceğim ne alakası var? Tavsiye etmiyorum paranızı çöp etmeyin.

Bütçeniz varsa Cloud 2 alın yoksa Rampage Fury X 7.1 ya da Rampage R36Drop(Ses sekme sorunu var) gibi kulaklıkları tavsiye ederim.
 

panizher

80+ Silver
Katılım
5 Aralık 2021
Mesajlar
2,209
7.1 gereksiz zaten
 
Top Bottom